Slika proizvoda
Allga San

Mobil Eisspray akut

150 ml

Šifra proizvoda: C036805

Cijena:
51.83 HRK

Proizvod trenutno nije dostupan u web shopu.

Proizvod je dodan u košaricu! (1 kom)

Provjeri dostupnost
 • Aktivni sastojci
 • Namjena
 • Načini primjene
 • Kontraindikacije

Sastojci: Methylal, Butan, Propane, Isobutane, Pinus Mugo Leaf Oil/Parfum.

"Lokalni anestetik s fizičkim učinkom za vanjsku primjenu. Učinkom hlađenja ublažava bol pri tupim ozljedama kao što su istegnuće, nagnječenje, uganuće.

"Uputa za uporabu: Prije uporabe bocu protresti, a tijekom sprejanja držati u okomitom položaju. Sprejati 1-3 sekunde s udaljenosti oko 20 cm. Ostaviti da tekućina ishlapi i pričekati oko 1 minutu ako je potrebna druga aplikacija. Kako biste izbjegli ozebline obratite pažnju da na koži nema leda. Allga San Mobil Icespray akut koristiti prema uputi. Nemojte upotrebljavati ako ste alergični na jedan od sastojaka. Pogledati također upozorenje i sigurnosne napomene.

"Upozorenje: Izrazito zapaljiv aerosol. Spremnik je pod pritiskom: može se rasprsnuti uslijed zagrijavanja. Ne sprejati na otvorene rane (ogrebotine, razderotine, ispucana koža), u oči, sluznice, lice. Ne udisati. Ne sprejati predugo po istom mjstu (opasnosti od ozeblina). Sigurnosne napomene: Držati izvan dohvata djece. Prije primjene pročitati uputu s etikete. Držati dalje od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena te drugih izvora zapaljenja. Ne pušiti. Ne probadati niti paliti, pa niti nakon upotrebe. Držati dalje od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturama iznad 50°C/122°F. U slučaju nedovoljne ventilacije može nastati eksplozivna smjesa. Kontakt s tekućinom može uzrokovati ozebline i teže ozljede oka

 • Webshop

  Premium izbor vrhunskih proizvoda za ljepotu, zdravlje i kvalitetan životni vijek

 • Dostava

  Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 HRK

 • Farmacia preporučuje

  O zdravlju, ljepoti i prevenciji zdravstvenih tegoba pišu vrhunski stručnjaci

Plaćanje karticama

Sigurna online kupnja