Slika proizvoda

ArkoRoyal Energizirajući kompleks s ginsengom, matičnom mliječi, acerolom i propolisom

20 staklenih ampula x 10 ml

Šifra proizvoda: C062531

Cijena:
195.00 HRK

Proizvod je dodan u košaricu! (1 kom)

Provjeri dostupnost
 • Aktivni sastojci
 • Namjena
 • Načini primjene
 • Kontraindikacije

Matična mliječomogućuje matici 40puta dulji životni vijeki iznenađujuću razinu produktivnosti. Matična mliječ sadrži visoki udio vode, ali i šećere, proteine, lipide, minerale i vitamine, kao i veliki broj supstanci kao što su masne kiseline 10-HDA (10-hidroksi-decenska kiselina ) i 10-H2DA (10-hidroksi-2-decenska kiselina).Ginseng(Panax ginseng) je višegodišnja biljka koja pripadaroduPanaxobiteljiAraliaceae.Ginseng mora rasti najmanje šestgodina kako bi korijen postao zreo i razvio sve svoje kvalitete. Zahvaljujući svojim stimulirajućim i osnažujućim svojstvima, ginseng pomaže u smanjenju umora. Taj učinak djeluje na cijelo tijelo. Ginseng također doprinosi ukupnom zdravlju i dobrobiti. Acerola(Malpighia glabra) raste u suhim šumama Srednje i Južne Amerike. Stablo može doseći visinu od 5m. Proizvodi crvene bobice koje nalikuju europskim trešnjama. Acerola je jedan od najbogatijih izvora vitamina C u svijetu. Vitamin C pomaže u smanjenju umora i u ispravnom radu imunosnog sustava.Propolisje poznat po tome što je bogat flavonoidima (obitelj polifenola). Antibakterijska aktivnost propolisa pomaže u održavanju košnice zdravom.Kao takav,propolis je poznat kao „prirodna zaštita” košnice

Arkoroyal® je pionirska linija proizvoda i prva koja je dobila oznaku odgovornog pčelarstva od uglednog neovisnog tijela. Ova certifikacija jamči da je matična mliječ:vrhunske kvaliteteiz okoliša bez onečišćenja koji se redovito pregledava radi kvalitete zraka, vode i tla u rasponu od 20 km² oko košnica ARKOPHARME100% od pčela hranjenih isključivo iz prirodnih ili organskih izvoraOznaka odgovornog pčelarstva u skladu je i s etičkim kodeksom(uvjeti rada, plaće, života) koji se primjenjuje na naše male pčelare partnere.

Samo za odrasle.Uzmite 1 pojedinačnu dozu ujutro, po mogućnosti s doručkom, razrijeđenu u čaši vode ili voćnog soka (200 ml).Ovaj proizvod možete koristiti više puta godišnje, osobito tijekom izmjene godišnjih doba.

Ne preporučuje se trudnicama ili dojiljama.Ne preporučuje se osobama koje su osjetljive ili alergične na bilo koji od sastojaka.Ako uzimate antikoagulanse ili se liječite od dijabetesa, upitajte svog liječnika o korištenju ovog proizvoda.Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu i zdrav način života.Čuvati izvan dohvata male djece.

 • Webshop

  Premium izbor vrhunskih proizvoda za ljepotu, zdravlje i kvalitetan životni vijek

 • Dostava

  Besplatna dostava za sve iznose narudžbi iznad 200kn.

 • Farmacia preporučuje

  O zdravlju, ljepoti i prevenciji zdravstvenih tegoba pišu vrhunski stručnjaci

Plaćanje karticama

Sigurna online kupnja