Slika proizvoda

ArkoRoyal Junior Matična mliječ 500 mg Bio

20 plastičnih ampula x 15 ml

Šifra proizvoda: C062534

Cijena:
211.00 HRK

Proizvod je dodan u košaricu! (1 kom)

Provjeri dostupnost
 • Aktivni sastojci
 • Namjena
 • Načini primjene
 • Kontraindikacije

Matičnu mliječkoriste pčele radilice kako bi isključivo nahranile jednu od njih koja će postati matica. Ta nevjerojatna hrana omogućuje matici 40puta dulji životni vijek i iznenađujuću razinu produktivnosti.Matična mliječ sadrži visoki udio vode, ali i šećere, proteine, lipide, mineralei vitamine, kao i veliki broj supstanci kao što su masne kiseline 10-HDA(10-hidroksi-decenska kiselina ) i 10-H2DA(10-hidroksi-2-decenska kiselina).Iako se matična mliječ konzumirala u svim drevnim civilizacijama, njezina su svojstva otkrivena tek prije nekoliko desetljeća.Medje složena tvar sastavljena od više od 180 elemenata. Uglavnom se sastoji od šećera, od kojih su najvažniji fruktoza (38 %) i glukoza (31 %), dva jednostavna šećera koja ne zahtijevaju probavljanje prije apsorpcije, a tijelo ih lako i izravno asimilira. Osim toga, postoji niz manjih sastojaka, uključujući fenolne kiseline i flavonoide, enzime glukoza-oksidazu i katalazu, askorbinsku kiselinu, karotenoide, organske kiseline, aminokiseline, proteine i α-tokoferol i više od 30 mineralnih elemenata (kalcij, natrij, magnezij, kalij, bakar, mangan, klor itd.).

Arkoroyal® Junior matična mliječ 500 mg u pojedinačnim dozama sadržava EKOLOŠKI med i blago prirode, EKOLOŠKU matičnu mliječ vrhunske kvalitete, i zajamčeno je bez bojila, konzervansa i alkohola. Kako bi našoj djeci pružio najbolje od prirode, uz potpunu sigurnost, ARKOROYAL® JUNIOR 500 mg objedinjuje sve aktivne organske sastojke i lako je dostupan, u praktičnim pojedinačnim dozama.

1 ampulu ujutro treba razrijediti u vodi (200 ml). Prije uporabe protresite ampulu. Može se pojaviti malo taloga, ali to ne mijenja kvalitetu proizvoda.Ne preporučuje se osobama koje su alergične ili osjetljive na bilo koji od sastojaka ili djecu mlađu od tri godine.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu i zdrav način života.Čuvati izvan dohvata male djece. Ne preporučuje se osobama koje su alergične ili osjetljive na bilo koji od sastojaka ili djecu mlađu od tri godine.

 • Webshop

  Premium izbor vrhunskih proizvoda za ljepotu, zdravlje i kvalitetan životni vijek

 • Dostava

  Rujan 2021: Besplatna dostava za sve iznose narudžbi iznad 200kn.

 • Farmacia preporučuje

  O zdravlju, ljepoti i prevenciji zdravstvenih tegoba pišu vrhunski stručnjaci

Plaćanje karticama

Sigurna online kupnja