Slika proizvoda

ArkoVital Acerola 1000, 100% prirodan vitamin C

30 tableta za žvakanje

Šifra proizvoda: C063317

Cijena:
107.00 HRK

Proizvod trenutno nije dostupan u web shopu.

Proizvod je dodan u košaricu! (1 kom)

Provjeri dostupnost
 • Aktivni sastojci
 • Namjena
 • Načini primjene
 • Kontraindikacije

Zahvaljujući svojoj dugotrajnoj ekspertizi na području fitoterapije, Arkopharma je razvila 100% prirodnu formulu vitamina C na bazi bobičastog voća acerole – optimizirana formula bez kemijskih sastojaka za bolju apsorpciju i podnošljivost. Zahvaljujući biokompatibilnosti s organizmom, vitamin C iz Arkovital® Acerola 1000 se bolje apsorbira i time pomaže smanjiti umor te doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava kod djece i odraslih. Vitamin C iz Arkovitala dobiven je isključivo iz acerole. Acerola je bobičasto voće autohtono na području južne i srednje Amerike te izgledom podsjeća na trešnju. Upravo zato se često i naziva Barbados trešnja.

Ova inovativna i 100% prirodna biljna formulacija vitamina C (bez kemijskih sastojaka, umjetnih bojila ili sintetskog vitamina) dobivena je iz bobica biljke acerole.Prirodan i biokompatibilan oblik vitamina C omogućava bolju apsorpciju te sigurnu podnošljivost za organizam. Arkovital® Acerola 1000 smanjuje umor te pomaže imunološkom sustavu organizma.

Odrasli: 1 tableta za žvakanje dnevno, ako je moguće ujutro. Djeca (7+ godina): ½ tablete za žvakanje dnevno, ako je moguće ujutro. Isključivo za odrasle i djecu od 7 godina.

Ne prekoračiti dnevnu preporučenu dozu. Dodatak prehrani se ne koristi kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Držiti podalje od dohvata male djece. Držati na tamnom i suhom mjestu do sobne temperature. Arkovital® Acerola 1000 sadrži poliol. Prekomjerna konzumacija može imati laksativni učinak.

 • Webshop

  Premium izbor vrhunskih proizvoda za ljepotu, zdravlje i kvalitetan životni vijek

 • Dostava

  Rujan 2021: Besplatna dostava za sve iznose narudžbi iznad 200kn.

 • Farmacia preporučuje

  O zdravlju, ljepoti i prevenciji zdravstvenih tegoba pišu vrhunski stručnjaci

Plaćanje karticama

Sigurna online kupnja