Slika proizvoda

BioGaia Protctis kapi s vitaminom D baby

5 ml

Šifra proizvoda: C045409

Cijena:
116.25 HRK

Proizvod je dodan u košaricu! (1 kom)

Provjeri dostupnost
 • Aktivni sastojci
 • Namjena
 • Načini primjene

"Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (5 kapi): Kultura mikroorganizama Lactobaclllus reuteri/ DSM 17938 (L reuteri Protectis)1x10 5 Vitamin D 10 μg - 100% PU (preporučeni dnevni unos) Sastojci: suncokretovo ulje, ulje srednjelančanih triglicerida, kultura mikroorganizama Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis), vitamin D 3 (kao kolekalciferol). 5 kapi na dan."

Dodatak prehrani u obliku kapi s vitaminom D za djecu od rođenja. Vitamin D potreban je za normalan rast i razvoj kostiju kod djece. BioGaia® proizvodi točnije soj Lactobacillus reuteri Protectis prirodni je dodatak crijevnoj flori.

Način primjene: 5 kapi na dan. Prije uporabe dobro protresti.Bočicu držati zatvorenu i izbjegavati kontakt s vodom. Kapi se mogu dati na žlicu, ili dodati u hranu ili piće. Ne dodavati u vruće napitke ili hranu jer toplina može uništiti žive bakterije. Kapi ne mijenjaju okuu hrane ili pića. Način čuvanja: Na temperaturi do 25ᵒ C. Bočicu držati zatvorenu. Izbjegavati kontakt s vodom. Nakon otvaranja, sadržaj u bočici treba iskoristiti unutar 3 mjeseca. U bočici se nalazi bijelo sredstvo za sušenje koje omogućava produljeni rok valjanosti. Sredstvo je odobreno za primjenu u kontaktu s hranom i ne smije se progutati.

 • Webshop

  Premium izbor vrhunskih proizvoda za ljepotu, zdravlje i kvalitetan životni vijek

 • Dostava

  Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 HRK

 • Farmacia preporučuje

  O zdravlju, ljepoti i prevenciji zdravstvenih tegoba pišu vrhunski stručnjaci

Plaćanje karticama

Sigurna online kupnja