Dr. Ho's

Dr. Michael Ho, kanadski specijalist za akupunkturu i kiropraktiku, radeći svakodnevno s pacijentima koji najčešće pate od bolova u leđima, glavobolja, ozljeda kralježnice, poremećaja cirkulacije i sl., prije više od tri desetljeća došao je do zaključka da je potrebno unaprijediti i modificirati postojeću, nedovoljno učinkovitu aparaturu za tretiranje bolova te da je pacijentima potrebno omogućiti kućnu terapiju kako bi smanjili troškove, unaprijedili kvalitetu života i vratili se u formu da mogu raditi ono što vole i žele nesmetano.

Dr. Ho čvrsto vjeruje da:

• Tijelo ima samoiscjeljujuće sposobnosti.
• Pod odgovarajućim okolnostima, tijelo može obnoviti funkcije bez invazivnih intervencija i štetnih kemijskih supstanci.
• Da bismo bili zdravi, moramo biti aktivni, a da bismo bili aktivni, moramo imati funkcionalno tijelo koje je pokretno i bez bolova.
• Moderan, sjedalački način života, visoka razina stresa i loša prehrana, glavni su uzročnici oboljenja.
Nakon opširnih istraživanja i rada na razvoju uređaja za elektroterapiju, osmislio je svoj prvi proizvod 'Elektrostimulator' koji je u početku koristio samo za rad s pacijentima u svojoj klinici u Torontu. Uređaj je bio manji, jednostavniji za uporabu, učinkovitiji i snažniji od uobičajenih elektroterapijskih aparata koji su se upotrebljavali u većini klinika. Kasnije je postao bestseller, a slijedili su ga ostali proizvodi.

Trenutno nema proizvoda. Molimo pokušajte provjeriti kasnije.

Pitajte naše farmaceute!

Registrirajte se, postavite pitanja i naši farmaceuti će vam odgovoriti unutar 24 sata.

Postavi pitanje