Slika proizvoda
Eucerin

Dnevna krema intenzivno hidratantna za njegu suhe i hrapave kože s 5% uree

75 ml

Šifra proizvoda: C002416

Cijena:
84.23 HRK

Proizvod je dodan u košaricu! (1 kom)

Provjeri dostupnost
 • Aktivni sastojci
 • Namjena
 • Načini primjene
 • Kontraindikacije

bez mirisa, bez boja. Bogata hidratantna krema za tijelo za suhe mrlje na koži Bogata hidratantna krema za hrapavu, zategnutu i suhu kožu koja pruža dugotrajno olakšanje na problematičnim područjima poput laktova i koljena Eucerin Intenzivna hidratantna njega s 5% ureje namijenjena je pružanju potrebne intenzivne njege suhoj, hrapavoj, ispucaloj i perutavoj koži. Obogaćena je s dva hidratantna sastojka koji se prirodno nalaze u koži, urejom→ i laktatima→ koji koži vraćaju prirodnu ravnotežu hidratacije. Također sadržava i karnitin→ za jačanje prirodne barijere kože i zaštitu od daljnjeg gubitka vlage. Predstavlja idealno rješenje za problematična područja kao što su laktovi i koljena, kao i za kožne bolesti poput psorijaze→ i suhe kože→ uzrokovane dijabetesom. KLINIČKE STUDIJE - Poboljšanje općeg stanja kože u 93% slučajeva Podnošljivost na koži je 96% liječnika koji su pratili stanje pacijenata ocijenilo vrlo dobrom do izvrsnom Pacijenti su se složili da krema „pruža dugotrajnu hidrataciju“, „smanjuje zategnutost“ te da je „pogodna za osjetljivu kožu.

Vaša koža ima suhe, hrapave, ispucale ili perutave mrlje. --> Eucerin Intenzivna hidratantna njega s 5% ureje posebno je namijenjena za lokaliziranu primjenu na područjima hrapave i suhe kože Patite od psorijaze ili suhe kože uzrokovane dijabetesom. --> Eucerin Intenzivna hidratantna njega s 5% ureje dermatološki dokazano ublažava simptome suhe kože koje uzrokuju bolesti poput psorijaze→ Patite od kseroze. --> Eucerin Intenzivna hidratantna njega s 5% ureje idealna je za suhu do vrlo suhu kožu, odnosno kserozu→

1. Provjeriti je li vaša koža čista i suha. 2. Umasirati malu količinu kreme na kožu dok se u potpunosti ne upije. 3.Koristiti koliko god često bude potrebno.

Proizvodi koji sadržavaju ureju ne smiju se primjenjivati na koži sa otvorenim ranama.

 • Webshop

  Premium izbor vrhunskih proizvoda za ljepotu, zdravlje i kvalitetan životni vijek

 • Dostava

  Besplatna dostava za narudžbe iznad 400 HRK

 • Farmacia preporučuje

  O zdravlju, ljepoti i prevenciji zdravstvenih tegoba pišu vrhunski stručnjaci

Plaćanje karticama

Sigurna online kupnja