Slika proizvoda

Difuzer Big

1 komad

Šifra proizvoda: C068577

Cijena:
475.00 HRK

Proizvod je dodan u košaricu! (1 kom)

Provjeri dostupnost
 • Namjena
 • Načini primjene
 • Kontraindikacije

BIG je prvi ovlaživač zraka u koji se mogu dodati eterična ulja. Ovaj uređaj ima kapacitet od 2,2 L stoga osvježava i vlaži zrak u prostorijama svih veličina, od najmanje do najveće zahvaljujući gumbu za regulaciju ispuštanja pare.

1. Uklonite poklopac s vrha spremnika za vodu. 2. Napunite spremnik vodom iz slavine. Pazite da u spremniku razina vode bude između minimalne i maksimalne oznake. 3. Nakapajte 6-8 kapi eteričnog ulja u vodu. Možete povećati ili smanjiti količinu ulja po želji, ovisno o tome želite li da miris bude više ili manje intenzivan. 4. Namjestite poklopac na vrhu spremnika za vodu. 5. Priključite uređaj i uključite ga okretanjem gumba na dnu uređaja udesno. 6. Svjetlo možete uključiti ili isključiti pomoću prekidača smještenog uz kabel za napajanje na uređaju. 7. Maglicu možete prilagoditi okretanjem gumba za maglicu na dnu uređaj.

Molimo pazite da razina vode NE bude iznad maksimalne oznake ili ispod minimalne oznake. Kako bi uređaj mogao nesmetano raditi vrh kružnog energetskog tornja mora biti iznad razine vode. Ne preporučujemo da maglica u početku radi na maksimalnoj razini. Na taj način može se raspršiti previše maglice i kondenzirati voda u blizini uređaja. Molimo za početak namjestite maglicu na srednju postavku a kasnije ju prilagodite po želji. Uređaj ima sigurnosni sustav koji ga isključuje prije nego ostane bez vode. Ova sigurnosna značajka stvorena je da zaštiti uređaj od oštećenja. Da biste nastavili s radom isključite uređaj i napunite vodu do razine između minimalne i maksimalne oznake.

 • Webshop

  Premium izbor vrhunskih proizvoda za ljepotu, zdravlje i kvalitetan životni vijek

 • Dostava

  Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 HRK

 • Farmacia preporučuje

  O zdravlju, ljepoti i prevenciji zdravstvenih tegoba pišu vrhunski stručnjaci

Plaćanje karticama

Sigurna online kupnja