Slika proizvoda

Difuzer Polipini Scricciolo zeleni

1 komad

Šifra proizvoda: C052633

Cijena:
262.50 HRK

Proizvod trenutno nije dostupan u web shopu.

Proizvod je dodan u košaricu! (1 kom)

Provjeri dostupnost
 • Namjena
 • Načini primjene
 • Kontraindikacije

Polipini difuzeri (Marlin, Scricciolo i Polly) predstavljaju uz odlične ovlaživače zraka i aroma difuzere idealne za dječje sobe, za svakodnevnu uporabu, a dostupni su i u različitim bojama. Polipini difuzeri imaju noćno svjetlo i funkcije 30 minuta naizmjeničnog rada, 60 minuta rada ili rad u kontinuitetu. Ugrađeno noćno svjetlo vodi Vaše dijete u svijet snova.

Uspravite difuzer i uklonite poklopac. Spojite AC/DC adapter. Pomoću mjerne čašice uzmite vodu iz slavine. Nemojte prekoračiti maksimalnu količinu vode. U vodu nakapajte minimalno 2-3 kapi eteričnih ulja s time da bočicu držite okomito (nakapajte minimalno 0.1 ml- 0.15 ml et. ulja na 100 ml vode). Vratite poklopac na difuzer. Obavezno morate staviti poklopac prije uporabe difuzera. Ukopčajte AC adapter u utičnicu Kada pritisnete tipku „Mist“ uključili ste maglicu.

Ako uređaj ne radi, dodajte odgovarajuću količinu vode u spremnik. Razina vode ne smije prelaziti oznaku od 90 ml (MAX). Molimo Vas pogledajte upute o održavanju. Uklonite dijelove difuzera i ponovno ih sastavite kako bi pare mogle biti otpuštene. Očistite ulaz za zrak od prljavšine. Ograničen protok zraka će utjecati na maglicu.

 • Webshop

  Premium izbor vrhunskih proizvoda za ljepotu, zdravlje i kvalitetan životni vijek

 • Dostava

  Rujan 2021: Besplatna dostava za sve iznose narudžbi iznad 200kn.

 • Farmacia preporučuje

  O zdravlju, ljepoti i prevenciji zdravstvenih tegoba pišu vrhunski stručnjaci

Plaćanje karticama

Sigurna online kupnja