Slika proizvoda

Feminabiane MenoConfort

30 tableta

Šifra proizvoda: C055554

Cijena:
134.46 HRK

Proizvod je dodan u košaricu! (1 kom)

Provjeri dostupnost
 • Aktivni sastojci
 • Namjena
 • Načini primjene
 • Kontraindikacije

Dodatak prehrani na bazi 5-HTP-a (5-hidroksitriptofan) iz sjemena biljke Griffonia simplicifolia, ekstrakta cimicifuge, vitamina D3, B6, B12 i folne kiseline (vitamin B9).

Menopauza je normalna fiziološka faza kod žena, karakterizirana smanjenjem proizvodnje estrogena i progesterona zbog postupnog prestanka funkcije jajnika, te opadanjem reproduktivne funkcije i progresivnim zaustavljanjem menstruacije. FEMINABIANE MENO'CONFORT povoljno utječe na ravnotežu hormona, oslanjajući se pritom na nehormonalni pristup, s fokusom na kratkoročne nelagode menopauze kao što su valovi vrućine (valunzi) i razdražljivost. Baziran je na 5-HTP (5-hidroksitriptofanu) iz sjemena biljke Griffonia simplicifolia, ekstraktu cimicifuge, vitaminima D3, B6, B12 i folnoj kiselini (vitaminu B9). Ekstrakt cimicifuge pomaže smanjiti simptome vezane uz menopauzu. Vitamin B6 pomaže regulirati hormonalnu aktivnost.

1 tabletu dnevno popiti sa velikom čašom vode. Preporučuje se korištenje kroz 30 dana. Ponoviti po potrebi.

Ne preporučuje se uzimanje duže od 3 mjeseca u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i osobama s oštećenjem jetre te o estrogenu ovisnim tumorima.

 • Webshop

  Premium izbor vrhunskih proizvoda za ljepotu, zdravlje i kvalitetan životni vijek

 • Dostava

  Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 HRK

 • Farmacia preporučuje

  O zdravlju, ljepoti i prevenciji zdravstvenih tegoba pišu vrhunski stručnjaci

Plaćanje karticama

Sigurna online kupnja