Heliocare

Slobodni radikali, koji se smatraju glavnim krivcima za preuranjeno starenje kože, kožne upalne promjene i nastanak raka kože, naišli su na snažni otpor u Heliocare kapsulama. Te nestabilne molekule nastaju pod utjecajem UV-zračenja, zagađenja iz okoline, pušenja i stresa, te napadaju zdrave i mlade stanice, stvarajući štetne enzime koji razgrađuju naš kolagen i elastin.

O antioksidansima se već mnogo može čuti, međutim oni koji su prisutni u Heliocare kapsulama i cijeloj medicinsko-kozmetičkoj liniji Heliocare, zaista nadmašuju sva očekivanja liječnika i ljekarnika! Glavni sastojak Heliocare linije je tropska paprat, Polypodium leucotomos, koja je moćni borac protiv slobodnih radikala zbog visoke koncentracije ferulične kiseline, koja svojim učinkom nadmašuje sve dosadašnje antioksidanse. I ne morate se bojati da je riječ o neprovjerenim tvrdnjama, jer je isti sastojak već desetljećima u primjeni od strane najvećih faca u dermatologiji, a među njima je i čovjek koji je otkrio paprat - Thomas Fitzpatrick, otac fotodermatologije.

U Oprah Magazinu Heliocare je istaknut kao prava revolucija u borbi protiv photoaginga! Leslie Baumann, američka dermatologinja i jedna od najvećih stručnjakinja u kozmetičkoj dermatologiji, svakom pacijentu daje Heliocare kapsule, a svakoj pacijentici svakako sugerira i upotrebu kompaktnih pudera, jer sadrže i ekstrakt zelenog čaja i DNA repair enzime, što ih čini dobrim izborom za sprječavanje upalnih procesa u koži, usporavanej nastanka bora, smeđih mrlja i sveukupnog photoaginga!

Trenutno nema proizvoda. Molimo pokušajte provjeriti kasnije.

Pitajte naše farmaceute!

Registrirajte se, postavite pitanja i naši farmaceuti će vam odgovoriti unutar 24 sata.

Postavi pitanje