Jamieson

Jamieson Laboratories najstariji  je i najveći kanadski proizvođač potpuno prirodnih vitamina, minerala, ljekovitih biljaka i biljnih lijekova.

Iako je današnje tržište mnogo globaliziranije nego što je to bilo 1922., kada je Jamieson otvorio svoj prvi laboratorij, poduzeće i danas privlači velik broj novih kupaca. Istovremeno iz dana u dan zadržava snažno povjerenje postojećih kupaca ponudom potpuno prirodnih, kvalitetnih i učinkovitih dodataka prehrani.

Ključ tog snažnog povjerenja čini najsuvremeniji i tehnološki dotjeran farmaceutski proizvodni laboratorij u gradu Windsor u Ontariju (Kanada). Formuliranje i proizvodnja proizvoda odvija se pomoću ekskluzivnog protokola 360 Pure koji je iznjedrio analitičke certifikate u svakoj seriji proizvodnje.

Proces temeljno obuhvaća najmanje 360 znanstvenih kontrola, baždarenih bio-testova i kliničkih postupaka koji su dio dobre proizvodne prakse (GMP) za farmaceutske tvrtke.

Jamieson je tako postao prvi proizvođač dodataka prehrani koji je kao farmaceutska tvrtka navedenim procesom stekao viši certifikat GMP, koji redovito revidira Kanadsko ministarstvo zdravlja. Jamieson će jednako kao i od 1922. do danas nastaviti s očuvanjem temeljnih vrijednosti kojima je stekao povjerenje kupaca, a to su prirodna kvaliteta, čistoća i sigurnost.

Pitajte naše farmaceute!

Registrirajte se, postavite pitanja i naši farmaceuti će vam odgovoriti unutar 24 sata.

Postavi pitanje