Jowaé

Novi kozmetički brand Jowaé nastao je kao spoj najboljeg iz dva velika kozmetička svijeta: francuskog i sve popularnijeg korejskog. Ova francusko-korejska kozmetička sinergija plod je francuskog znanja i iskustva u fitokozmetici te snage ljekovitih korejskih biljaka s dugogodišnjom tradicijom.

Nadahnuta korejskom riječju harmonija, kozmetika Jowaé (izgovara se kao tcho-wha-é) nastala je iz potrebe da se koži vrati ravnoteža narušena štetnim vanjskim uzročnicima i to je postignuto u prvom redu zahvaljujući inovativnom ekskluzivnom patentiranom sastojku lumifenolu, moćnom antioksidansu izoliranom iz čuvarkuće, biljke sposobne preživjeti u najnepovoljnijim vremenskim uvjetima.

Lumifenol ima četverostruko djelovanje: djeluje kao antioksidativna zaštita, stimulira prirodnu staničnu zaštitu, oživljava stanični metabolizam i regulira sintezu melanina.

Jowaé kozmetika temelji se na korejskom ritualu njege lica u 4 koraka: čišćenje kože, priprema, aktivacija i korekcija.

Ovaj etički, prirodan brand ima u prosjeku 93% prirodnih sastojaka, bez parabena je, fenoksietanola, mineralnih ulja, silikona, sastojaka životinjskog podrijetla i umjetnih bojila. Prikladan je i za osjetljivu kožu.

Prikaži više

Pitajte naše farmaceute!

Registrirajte se, postavite pitanja i naši farmaceuti će vam odgovoriti unutar 24 sata.

Postavi pitanje