Slika proizvoda
Laboratoires Gilbert

A-Cerumen sprej

40ml

Šifra proizvoda: C052676

Cijena:
77.96 HRK

Proizvod je dodan u košaricu! (1 kom)

Provjeri dostupnost
 • Aktivni sastojci
 • Namjena
 • Načini primjene
 • Kontraindikacije

"Sastav: Blagi surfaktanti (sodium acyl sarcosinate i sucrose ester), sredstvo za vlaženje, boja biljnog podrijetla, pomoćne tvari q.s. 100%. Formula s bojom bez konzervansa. Obojena formula prirodnog podrijetla."

"A-CERUMEN: blaga otopina za higijenu uha koja sadrži surfaktante. Preporuča se kod djece starije od 6 mjeseci i kod odraslih: Za redovnu upotrebu, radi olakšavanja uklanjanja viška ušnog voska i sprječa­vanja blokadi. Za razgradivanje blokada ušnog voska. Kako A-CERUMEN djeluje?CERUMEN vlaži i razgrađuje blokade ušnog voska (osušeni, kompaktni usni vosak). Kada se blokada ukloni, vosak se ponovno prirodno luči i podmazuje uho."

"Doziranje: Za redovito čišćenje uha: koristiti dva puta tjedno. Za začepljene uši: koristiti 3 do 4 uzastopna dana, ujutro i navečer. Upute za upotrebu: 1.Nagnite glavu tako da je uho koje će se tretirati okrenuto prema gore. 2.Špricnite dva puta u uho. 3.Masirajte mjesto ispod uha i ostavite da djeluje otprilike 1 minutu. 4.lspravite glavu kako bi otopina i ostatak ušnog voska istekli iz uha, zatim isperite* i obrišite višak. * lsprati s fiziološkom otopinom ili čistom vodom."

"Mjere opreza: Ne stavijajte vrh bočice spreja preduboko u uho jer to može izazvati nadraživanje. Nemojte koristiti ovaj proizvod u slučaju puknuća bubnjića, ako imate infekciju uha iii ako imate ventilacijske cjevčice. Ako Vas boli uho, posavjetujte se s liječnikom. lzbjegavati kontakt s očima. Ne gutati. Nakon svake upotrebe, uklonite brizgalicu i isperite je toplom vodom."

 • Webshop

  Premium izbor vrhunskih proizvoda za ljepotu, zdravlje i kvalitetan životni vijek

 • Dostava

  Besplatna dostava za narudžbe iznad 400 HRK

 • Farmacia preporučuje

  O zdravlju, ljepoti i prevenciji zdravstvenih tegoba pišu vrhunski stručnjaci

Plaćanje karticama

Sigurna online kupnja