Slika proizvoda

Linex® Complex

14 kapsula

Šifra proizvoda: C061663

Cijena:
79.99 HRK

Proizvod je dodan u košaricu! (1 kom)

Provjeri dostupnost
 • Aktivni sastojci
 • Namjena
 • Načini primjene
 • Kontraindikacije

Linex® Complex pored lakotobacila sadrži i minerale i vitamine koji doprinose: normalnoj funkciji imunosnog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa (Zn i vitamin B6) smanjenju umora i iscrpljenosti (vitamini B2 i B6) normalnom metabolizmu stvaranja energije (vitamini B1, B2 i B6) održavanju normalnih funkcija sluznica (B2).

LINEX® COMPLEX je dodatak prehrani koji sadrži žive liofilizirane bakterijske kulture iz roda Lactobacillus, Lactobacillus rhamnosus GG, preporučene doze cinka (Zn), te vitamine B skupine (B1, B2 i B6), a namijenjen je odraslima i djeci starijoj od 6 godina. Inovativan i visokokvalitetan Linex® Complex sadrži jednu od najispitivanijih bakterija na svijetu, Lactobacillus rhamnosus GG, koja vraća, odnosno održava ravnotežu crijevne mikrobiote. Laktobacili se uobičajeno nalaze u ljudskim crijevima i čine sastavni dio crijevne mikrobiote.

Odrasli i djeca starija od 6 godina: 1 do 2 kapsule na dan. Linex® Complex kapsule mogu se uzimati tijekom antibiotske terapije kao i tjedan dana po završetku iste. Linex® Complex treba uzimati najmanje tri sata nakon uzimanja antibiotika. Ne uzimajte kapsulu s vrućim napitcima kako se ne bi uništile bakterije Lactobacillus rhamnosus GG.

Nemojte uzimati Linex® Complex ako ste preosjetljivi (alergični) na bilo koji sastojak ovog pripravka ili imate smanjenu imunosnu otpornost.

 • Webshop

  Premium izbor vrhunskih proizvoda za ljepotu, zdravlje i kvalitetan životni vijek

 • Dostava

  Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 HRK

 • Farmacia preporučuje

  O zdravlju, ljepoti i prevenciji zdravstvenih tegoba pišu vrhunski stručnjaci

Plaćanje karticama

Sigurna online kupnja