Slika proizvoda
NeoStrata

Skin active antioxidant defense serum

30 ml

Šifra proizvoda: C049946

Cijena:
307.78 HRK

Proizvod trenutno nije dostupan u web shopu.

Proizvod je dodan u košaricu! (1 kom)

Provjeri dostupnost
 • Aktivni sastojci
 • Namjena
 • Načini primjene
 • Kontraindikacije

Patentirane bioničke i polihidroksi kiseline vežu metale koji potiču oksidaciju (npr. željezo) i djeluju preventivno na stanična oštećenja uzrokovana izlaganjem suncu. Snažna kombinacija limunske kiseline, jorgovana, zelenog čaja i ekstrakta sjemenki grožđa sorte Chardonnay djeluje sinergistički kako bi neutralizirala pet različitih tipova slobodnih radikala i pomogla zaštiti DNK, lipida i staničnoj membrani stanica kože. Ekstrakt zelenog čaja kao izvrstan izvor EGCG (epigalokatehin galata) smanjuje znakove nadraženosti kože.

Pomaže koži u obrani od oksidativnog stresa, vodećeg uzroka starenja kože, koji je rezultat izloženosti UV zračenju, stresu i štetnim čimbenicima iz okoliša. Ova koncentrirana formula sadrži 8 snažnih antioksidansa i dizajnirana je kako bi kožu zaštitila od oksidativnog stresa i preranog starenja. Svakodnevna antiaging rutina ojačana je upotrebom ovog snažnog, koncentriranog seruma osmišljenog za zaštitu od fotostarenja izazvanog oksidacijom. Može se upotrebljavati samostalno ili prije hidratantne kreme i proizvoda za zaštitu kože od sunca.

Vrhovima prstiju nježno nanijeti serum na očišćeno lice. Serum se može nanijeti na cijelo područje lica i vrata ili samo na manje regije. Nježno umasirati u kožu. Može se upotrebljavati samostalno ili prije hidratantne kreme i proizvoda za zaštitu kože od sunca.

Preosjetljivost na neki od sastojaka proizvoda.

 • Webshop

  Premium izbor vrhunskih proizvoda za ljepotu, zdravlje i kvalitetan životni vijek

 • Dostava

  Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 HRK

 • Farmacia preporučuje

  O zdravlju, ljepoti i prevenciji zdravstvenih tegoba pišu vrhunski stručnjaci

Plaćanje karticama

Sigurna online kupnja