Pranarom

Pranarom International je znanstveno-istraživački laboratorij specijaliziran za znanstvenu aromaterapiju tijekom posljednjih 20 godina.

Riječ je o respektabilnom lideru iza kojeg stoji farmaceut Dominique Badoux od 1991., čija je strast prema eteričnim uljima i aromaterapiji iznjedrila uspješnu filozofiju znanstvene aromaterapije, prirodne i holističke terapije u skladu sa svim zakonitostima farmaceutske struke. Kao rezultat zahtjevne metodologije koju je slijedio i još uvijek slijedi njegov tim stručnjaka, Pranarom International danas je svjetski lider i jedan od najvjerodostojnijih predstavnika aromaterapije s kredibilitetom. Za Pranarom je kvaliteta preduvjet! U skladu s tom filozofijom, svaka vrsta eteričnog ulja ili aromatski sastojak podilazi nizu zahtjevnih, strogih i stručnih laboratorijskih analiza (GC-MS kromatografija, analiza na pesticide...) kako bi vam mogli jamčiti aromatsku sirovinu najviše kakvoće, koja je okarakterizirana biokemijskim 'markerom – kemotipom.

Kada si želite priuštiti Pranaromov najkvalitetniji i vjerodostojni oblik kemotipiziranog eteričnog ulja (CTEO), možete biti sigurni kako dobivate 100% čisti i potpuno prirodni pripravak, s pouzdanim porijeklom, sigurnom primjenom i zdravstvenom ekspertizom.

Pitajte naše farmaceute!

Registrirajte se, postavite pitanja i naši farmaceuti će vam odgovoriti unutar 24 sata.

Postavi pitanje