Slika proizvoda
Sterimar

Baby izotonična otopina morske vode

100 ml

Šifra proizvoda: C046268

Cijena:
76.50 HRK

Proizvod je dodan u košaricu! (1 kom)

Provjeri dostupnost
 • Aktivni sastojci
 • Namjena
 • Načini primjene
 • Kontraindikacije

Sterimar Baby ZA HIGIJENU NOSA je izotonična otopina prirodne morske vode, bogata morskim mineralima i elementima u tragovima, koja je razrijeđena do koncentracije soli NaCl kao u tjelesnim stanicama. Otopina ne sadrži konzervanse i može se koristiti od rođenja.

Izotonična otopina prirodne morske vode Sterimar Baby ZA HIGIJENU NOSA je proizvod posebno namijenjen ispiranju osjetljive nosne šupljine novorođenčadi i dojenčadi. Preporučuje se za svakodnevno čišćenje nosa i zaštitu od moguće upale dišnih putova novorođenčadi i dojenčadi, koje se mogu razviti ako je nos neprohodan. Posebno dizajnirani aplikator sa zaštitnim graničnikom, prilagođen niži tlak raspršivanja i nježne mikročestice omogućuju sigurnu upotrebu proizvoda već od novorođenačke dobi.

Sterimar Baby ZA HIGIJENU NOSA se preporučuje koristiti svakodnevno, 2 do 6 puta na dan, a po potrebi i češće. Kratkim pritiskom na aplikator raspršiti u obje nosnice, ostaviti da kratko djeluje i višak iscuri, a zatim djetetu obrisati nos. Korištenje nema vremenskog ograničenja. Čišćenje nosa djeteta preporučuje se prije svakog dojenja i hranjenja djeteta, jer će se tako spriječiti disanje na usta, gutanje zraka i dojenačke kolike kao česta posljedica gutanja zraka.

Nema.

 • Webshop

  Premium izbor vrhunskih proizvoda za ljepotu, zdravlje i kvalitetan životni vijek

 • Dostava

  Besplatna dostava za narudžbe iznad 400 HRK

 • Farmacia preporučuje

  O zdravlju, ljepoti i prevenciji zdravstvenih tegoba pišu vrhunski stručnjaci

Plaćanje karticama

Sigurna online kupnja