Slika proizvoda

Baby Stop and Protect sprej - prehlada i začepljen nos

15 ml

Šifra proizvoda: C058402

Cijena:
59.50 HRK

Proizvod je dodan u košaricu! (1 kom)

Provjeri dostupnost
 • Aktivni sastojci
 • Namjena
 • Načini primjene
 • Kontraindikacije

Proizvod sadrži prirodnu morsku vodu, bakar i hijaluronsku kiselinu. Prirodna morska voda ima blagotvoran učinak na sluznicu nosa, održava njezinu prirodnu vlažnost, poboljšava uklanjanje nečistoća i povećava obrambenu sposobnost sluznice nosa. Hipertonična otopina morske vode odčepljuje nos i čini ga prohodnim. Patentirani kompleks s hijaluronom privlači, povezuje i brzo uklanja štetne čestice sa sluznice nosa te pruža dugotrajnu hidrataciju. Hijaluron ublažava mogući nadražaj nosne sluznice zbog slanosti otopine, koja je nešto veća od količine soli u tjelesnim stanicama. Bakar štiti od virusa i bakterija.

Sprej Sterimar Baby STOP & PROTECT PREHLADA je hipertonična otopina prirodne morske vode obogaćena bakrom. On je dio nove generacije proizvoda koji predstavlja oblik prirodne terapije u slučaju prvih znakova prehlade ili začepljenog nosa. Prirodna otopina morske vode hipertonične koncentracije (2,3% NaCl) obogaćena je pomno biranim sastojcima (bakar i natrijev hijaluronat). Primjena spreja čini nos prohodnim nakon 2 minute od aplikacije, olakšava eliminaciju nosnog sekreta, štiti od virusa i bakterija te dugotrajno poboljšava zaštitnu funkciju nosne sluznice. Primjenjuje se kod djece od navršena 3 mjeseca života. Ne preporučuje se u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka.

Raspršiti otopinu s 1 - 2 potiska na nazalnu pumpicu u svaku nosnicu, do 4 puta na dan. Čišćenje nosa djeteta preporučuje se prije svakog dojenja i hranjenja djeteta, jer će se tako spriječiti disanje na usta, gutanje zraka i dojenačke kolike kao česta posljedica gutanja zraka. Za optimalan učinak preporuča se prvo isprati nos sa Sterimar Baby izotoničnom otopinom u mikroraspršivaču, a zatim koristiti ovaj sprej na prethodno očišćenoj nosnoj sluznici.

Nema

 • Webshop

  Premium izbor vrhunskih proizvoda za ljepotu, zdravlje i kvalitetan životni vijek

 • Dostava

  Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 HRK

 • Farmacia preporučuje

  O zdravlju, ljepoti i prevenciji zdravstvenih tegoba pišu vrhunski stručnjaci

Plaćanje karticama

Sigurna online kupnja