Slika proizvoda
Sterimar

Hipertonična otopina morske vode

50 ml

Šifra proizvoda: C025475

Cijena: 56.50 HRK
45.20 HRK
Popust

Popust vrijedi isključivo u web shopu

Proizvod je dodan u košaricu! (1 kom)

Provjeri dostupnost
 • Aktivni sastojci
 • Namjena
 • Načini primjene
 • Kontraindikacije

Sterimar Hypertonic je hipertonična otopina prirodne morske vode, dodatno obogaćena solima bakra i mangana. Hipertonična otopina morske vode ima veću koncentraciju soli NaCl od one u tjelesnim stanicama, ali još uvijek manje od nerazrijeđene morske vode. Zbog toga ima prirodno dekongestivno djelovanje. Otopina ne sadrži konzervanse.

Sterimar Hypertonic, hipertonična otopina prirodne morske vode preporučuje se za specifičnu higijenu nosne šupljine odraslih osoba i djece starije od 3 godine. Njegova primjena se preporučuje za njegu otečene nosne sluznice i začepljenog nosa (obična prehlada, rinofaringitis, alergijski rinitis, rinitis, sinusitis, itd.), zaštitu od širenja zaraze iz nosa u okolna područja te za bolji učinak terapije lijekovima.

Sterimar Hypertonic ZA ZAČEPLJEN NOS preporučuje se za kraće vremenske periode, ali bez vremenskog ograničenja, sve dok traju simptomi začepljenog nosa. Koristi se 2 do 6 puta na dan, ovisno o stupnju začepljenosti nosa. Kratkim pritiskom na aplikator raspršiti u obje nosnice, ostaviti da kratko djeluje, a zatim ispuhati nos. Po smanjenju otekline nosne sluznice, preporučuje se upotreba izotonične otopine morske vode Sterimar, svakodnevno i bez vremenskog ograničenja.

Nema.

 • Webshop

  Premium izbor vrhunskih proizvoda za ljepotu, zdravlje i kvalitetan životni vijek

 • Dostava

  Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 HRK

 • Farmacia preporučuje

  O zdravlju, ljepoti i prevenciji zdravstvenih tegoba pišu vrhunski stručnjaci

Plaćanje karticama

Sigurna online kupnja