Slika proizvoda

Calmiderm krema

40 g

Šifra proizvoda: C048015

Cijena:
65.49 HRK

Proizvod je dodan u košaricu! (1 kom)

Provjeri dostupnost
 • Aktivni sastojci
 • Namjena
 • Načini primjene
 • Kontraindikacije

Kamilica smiruje i ublažava crvenilo kože. U slučaju iritacije neven pruža zaštitni i umirujući učinak na epidermis. Lavanda smiruje i pomaže regeneraciji kože. Baza Calmiderm® kreme je emulzija koja pomaže hidrataciji epidermisa. Zbog toga je prigodna i za suhu i iritiranu kožu.

Calmiderm® krema pomaže smiriti svrbež, ublažiti iritacije i olakšati obnavljanje kože. Preporučuje se kod iritacije kože i crvenila, svrbeži i nadražene kože, oštećenja kože nastalih zbog hladnoće i sunca, suhe kože, ispucanih ruku, umornih nogu.

Nanijeti tanak sloj Calmiderm® kreme i utrljati u kožu. Kako bi se postigao bolji učinak, ponoviti nekoliko puta na dan. Calmiderm® krema prodire brzo u kožu i ne ostavlja tragove. Mentol pruža osjećaj ugodne svježine.

U slučaju nadraženosti ili crvenila kože uzrokovane prekomjernim zlaganjem suncu, preporučuje se izbjegavati izloženost suncu, dokle god je koža iritirana. Ekstrakti korišteni u Calmiderm® kremi sadrže alkohol: moguć je osjećaj peckanja ukoliko je Calmiderm® krema nanesena na oštećenu kožu te je potreban oprez s nanošenjem u blizini očiju. Ne nanositi na ozbiljne opekline. Osobe preosjetljive na bilo koji sastojak Calmiderm® kreme ne smiju koristiti proizvod. Ne preporučuje se kod djece mlađe od 4 godine.

 • Webshop

  Premium izbor vrhunskih proizvoda za ljepotu, zdravlje i kvalitetan životni vijek

 • Dostava

  Rujan 2021: Besplatna dostava za sve iznose narudžbi iznad 200kn.

 • Farmacia preporučuje

  O zdravlju, ljepoti i prevenciji zdravstvenih tegoba pišu vrhunski stručnjaci

Plaćanje karticama

Sigurna online kupnja