Kako biste osigurali dostatne količine minerala i vitamina za sezonu koja predstoji, uz već spomenutu raznovrsnu prehranu, M.E.V. Feller® vam je pripremio i vrhunske dodatke prehrani namijenjene potpori imuniteta u posebnim pakiranjima 1+1 gratis!

Dolaskom hladnijih dana nužno je ojačati imunitet. Sezonske prehlade i druge respiratorne infekcije tijekom jeseni i zime višestruko su češće nego tijekom toplijih mjeseci u godini. Sve češće boravimo u zatvorenim prostorima, a zbog hladnoće naš imunitet slabi i organizam postaje podložniji obolijevanju. Stoga je važno imati na umu kako je snažan imunološki sustav presudan u zaštiti organizma i prevenciji bolesti. Ukratko, i ovdje vrijedi staro pravilo - bolje je spriječiti, nego liječiti!

Prije svega, posebnu pažnju posvetite pravilnoj i raznovrsnoj prehrani, bogatoj tijelu potrebnim mineralima i vitaminima. Ključnu ulogu u zaštiti organizma od bolesti imaju namirnice koje sadrže vitamine A, C, E, te minerale – cink, bakar i selen, koji pozitivno utječu na imunitet i čuvaju zdravlje. Najbolja prehrana za jačanje imuniteta svakako je raznoliko voće i povrće, jer obiluje vitaminima, mineralima, ali i fitokemikalijama koje štite organizam.

Imunološki sustav štiti nas od štetnih organizama u tijelu poput bakterija i virusa, istodobno se brinući za uklanjanje toksina koji nastaju prirodnim djelovanjem kemijskih procesa. Kada je imunološki sustav oslabljen, tijelo ne može ukloniti sve te štetne tvari što može uzrokovati pobolijevanje. Oslabljeni imunitet lako ćete prepoznati već i po osjećaju konstantnog umora i iscrpljenosti. Reagirajte na vrijeme!

Ne zaboravite ni na blagotvornost fizičke aktivnosti. Vježbanje čini naše tijelo otpornijim i snaži cirkulaciju krvi u tijelu. Vježbanjem se poboljšava i limfna drenaža kojom se izbacuju toksini iz organizma. Uz vježbanje, pijte i najmanje dvije litre vode dnevno. Ispijanjem dovoljno vode čistite tijelo od toksina, ali i hidrirate organizam.

Kako biste osigurali dostatne količine minerala i vitamina za dolazeću sezonu, uz već spomenutu raznovrsnu prehranu, M.E.V. Feller® vam je pripremio i vrhunske dodatke prehrani namijenjene potpori imuniteta u posebnim pakiranjima 1+1 gratis!

M.E.V. Feller® Probifast prašak A10 1+1 gratis

Jedinstven pripravak bakterijskih kultura i vitamina D pripremljen u odgovarajućim dnevnim dozama s inovativnom FAST MELT tehnologijom ultra brzog otapanja u ustima što omogućuje jednostavnu upotrebu bez dodatnog unosa tekućine. Odličnog je i osvježavajućeg okusa bobičastog voća! Probifast sadrži vitamin D koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

M.E.V. Feller® Beta CD glukan A60 1+1 gratis

Sinergijska formulacija beta–(1,3/1,6)–glukana iz stanične stijenke kvasca, vitamina D i C te vitamina B skupine kao i minerala bakra, cinka, selena i mangana podržava zdravlje imuniteta. Vitamin C i D te minerali selen, bakar i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Sve što vam treba za imunitet u samo jednoj tableti dnevno!

M.E.V. Feller® Vitamin D 1000 IU A60 1+1 gratis

Sadrži odličnu dozu vitamina D koju je moguće prilagoditi potrebama organizma. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

M.E.V. Feller® Feller Vitamin C s bioflavonoidima A60 1+1 gratis

Sadrži sinergijsku formulaciju vitamina C, bioflavonoida iz kore ploda agruma te praha šipka. Bioflavonoidi citrusa osim što povećavaju iskoristivost vitamina C, uz hesperidin i rutin tvore komplekse s vitaminom C te potiču njegov imunostimulativni učinak*. Vitamin C doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije.

 *Carr, A. C., Vissers, M. C. M. Synthetic or food-derived vitamin C – Are they equally bioavailabe? Nutrients. 2013: 5:4284–4304.

M.E.V. Feller® Cink 15 mg CAPS 1+1 gratis

U jednoj kapsuli sadrži 15 mg cinka u obliku citrata, visoke apsorpcije. Cink pridonosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

M.E.V.Feller® Vitamin C 1000 mg šumeće A20 1 + 1 gratis

M.E.V. Feller® Vitamin C 1000 mg u preporučenoj dnevnoj dozi (1 šumeća tableta) sadrži 1000 mg vitamina C što je 1250 % preporučenog unosa. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

M.E.V.Feller® Magnezij B6 Plus C šumeće A18 1 + 1 gratis

Magnezij B6 plus vitamin C su šumeće tablete sa sladilima i okusom naranče. Magnezij, vitamini B6 i C pridonose normalnom funkcioniranju živčanog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom metabolizmu stvaranja energije. Magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita i normalnoj funkciji mišića. 

I na kraju, ne zaboravite koliko je važno pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane te zdravog načina života!