Najčišća, nutrijentima bogata ulja i ekstrakti pružaju optimalnu njegu koži kojoj je potrebna intenzivna regeneracija. Premium organska ulja gospine trave, nevena, tamanua i aloe vere hidratizirat će, nahraniti i revitalizirati osjetljivu, nadraženu i suhu kožu

Alavi Flora Divina Recovery krema je sve što ime obećava - božanstvena i regenerativna!  Zahvaljujući jedinstvenoj formulaciji ulja i maslaca iz organskog uzgoja trenutno umiruje i regenerira kožu.

Najčišća, nutrijentima bogata ulja i ekstrakti pružaju optimalnu njegu koži kojoj je potrebna intenzivna regeneracija. Premium organska ulja gospine trave, nevena, tamanua i aloe vere hidratizirat će, nahraniti i revitalizirati osjetljivu, nadraženu i suhu kožu. Recovery krema lako se upija, ne masti kožu, već je dubinski regenerira, hrani te pruža baršunasti osjećaj. Odgovara i masnom tipu kože što je čini dodatno posebnom -  čini je kremom kojoj se može vjerovati!

Alavi, hrvatski brand certificirane organske kozmetike, inspiriran je snagom žene koja je pretražila cijeli planet kako bi pronašla najbolje i najčišće organske sirovine te ih pretočila u superiornu liniju NaTrue certificirane prirodne kozmetike. Predstavlja jedinstvenu sinergiju prirode i ljepote, stila i beskompromisne kvalitete.

Dvadesetogodišnje iskustvo u aromaterapiji i ljubav prema čistoj prirodi rezultiralo je snažnom, ali i prirodno nježnom Alavi kozmetikom. Samo najkvalitetnija i najučinkovitija ulja, maslaci i ekstrakti zaslužili su svoje mjesto u ovim jedinstvenim proizvodima.

Egzotična ulja poput kukuija, baobaba, buritija, maline te dragocjena ulja indijske smokve, amaranta i pasjeg trna samo su neki od sastojaka osam predivnih Alavi proizvoda.

Vrhunska kvaliteta Alavi kozmetike potvrđena je NaTrue standardom koji prije svega znači sigurnost za potrošača kada je u pitanju minimalan udio organskih sirovina, dopuštenih supstanci te proizvodnih procesa koji ne smiju uključivati ionizirajuće zračenje, testiranje na životinjama ni GMO.