Namijenjeni zaštiti odjeće od mrlja nastalih uslijed mlijeka koje nadolazi, novi Philips Avent jastučići za dojke pružaju još veći osjećaj suhoće cijelog dana i noći i čine cijeli doživljaj dojenja ugodnijim

Majčino mlijeko opskrbljuje dijete hranjivim tvarima, pruža mu prirodnu zaštitu od infekcija i daje sve potrebno za zdrav rast u prvim mjesecima života, a osim što je iznimno korisno za dijete, djeluje blagotvorno i na psihičko i fizičko zdravlje majke. Tako pomaže u vraćanju maternice na normalnu veličinu, skidanju viška masnih naslaga na tijelu, a čak i smanjuje rizik od raka jajnika, raka dojke i osteoporoze kasnije u životu. Ne može se poreći ni izrazita praktičnost  dojenja - majčino je mlijeko sterilno, uvijek dostupno, savršene temperature i uz to besplatno. A kad se tome doda neprocjenjivo iskustvo posebne povezanosti majke s djetetom, jasno je zbog čega se stručnjaci slažu da je majčino mlijeko najbolji početak za dijete.
Široka paleta proizvoda Philips Avent uvelike pomaže roditeljima da se osjećaju hrabrije i sigurnije prilikom brige o svojim mališanima, a proizvodi namijenjeni podršci tijekom dojenja osobito su dragocjeni majkama kojima u tom često zahtjevnom i teškom procesu treba pomoć. Neprestano osluškujući njihove potrebe i želje, Philips Avent kontinuirano razvija svoju ponudu pa je tako nedavno predstavio nove i unaprijeđene jastučiće za dojke, neizostavan proizvod za svaku majku koja doji. Namijenjeni zaštiti odjeće od mrlja nastalih uslijed mlijeka koje nadolazi, novi Philips Avent jastučići za dojke pružaju još veći osjećaj suhoće tijekom cijelog dana i noći. Na taj način čine cijeli doživljaj dojenja ugodnijim, što je osobito važno kad se uzme u obzir da se u majčinom tijelu, kad se ona osjeća opušteno, ugodno i sigurno, proizvodi i više mlijeka.

Novi Philips Avent jastučići za dojke odlikuju se unaprijeđenim zaobljenim dizajnom s gornjim slojem svilenkaste saćaste teksture koji je mekan i ugodan na koži, a ultratanka jezgra upija još više tekućine te pomaže održavati kožu suhom. U odnosu na prethodne, novi su jastučići širi za još bolju zaštitu, a vanjski je sloj još otporniji na curenje pa odjeća ostaje suha, dok koža i dalje neometano diše. Uz pomoć dviju ljepljivih traka jastučić uvijek ostaje na mjestu sprječavajući bilo kakve nezgodne trenutke, a debljina od samo 2 milimetra osigurava da se blazinice ne vide ispod odjeće, garantirajući ugodu i diskreciju.
Sve prednosti korištenja Philips Avent jastučića za dojke dobro su poznate glumici Mirni Medaković Stepinac, koja ih je i sama koristila dok je dojila svoje kćeri Kaju i Zoru: „Aventovi jastučići osigurali su mi važno samopouzdanje tijekom dojenja mojih djevojčica, jer sam s njima bila potpuno smirena znajući da mi štite kožu i čuvaju odjeću od mrlja. Posebno mi se svidjelo što je svaki upakiran u praktičan zaseban omot pa sam ih mogla sa sobom ponijeti u torbi kad bih nekamo išla ili putovala“, istaknula je Mirna.