Iskoristite pogodnost u zagrebačkim Farmacijinim poslovnicama u Jurišićevoj i Ilici i ostvarite pravo na besplatno šminkanje u make-up studiju poznate vizažistice Bele Make Up

Farmacia & Bela Make Up poklanjaju vam besplatno šminkanje! Od 19. 11. do 19. 12. 2018. za kupovinu odabranih brandova u Farmaciji u Jurišićevoj 3 ili Ilici 11, Zagreb, ostvarite voucher za besplatno 20-minutno, healthy glow šminkanje u Bela Make Up studiju, Ilica 11, Zagreb. Što trebate napraviti da biste dobili voucher za šminkanje? 

  • Voucher se ostvaruje za jednokratnu kupnju brandova Avene, Caudalie, Apivita, Lierac, Darphin, Skeyndor, Elemis i Perricone MD, a uključuje i proizvode koji su na popustu, sve dok je ukupan iznos računa minimalno 1000 kuna.
  • Kupnja se može odnositi na kupnju u vrijednosti minimalno 1000 kuna jednog branda ili kombinaciju proizvoda navedenih brendova. 
  • Nakon ostvarene kupnje Farmacijin zaposlenik izdat će vam voucher koji trebate predočiti prilikom tretmana šminkanja. Na šminkanje se možete naručiti na tel. 095/3998-239.