Sportsko savjetovalište u Farmaciji u Arena centru Zagreb nudi kompletnu sportsko-nutricionističku podlogu transformacijskih procesa organizma. U njegovu djelotvornost uvjerili su se i poznati sportski influenseri Sandi Imerović, Karla Zelić, Ante Burazin i Drago Pezić

Ponukana odličnim rezultatima prošlogodišnje suradnje s trenerima i fitness influenserima, Farmacia je organizirala mini edukaciju na kojoj su se vodeći hrvatski fitness treneri i poklonici zdravog života dodatno educirali o uslugama Farmacia Sportskog savjetovališta i prednostima uređaja Gaia. Naime, početak godine za većinu označava i nastavak redovitog vježbanja i praćenje prehrane, suplementacije i rezultata, stoga su se fitness trener Sandi Imerović, reperica Karla Zelić te fitness treneri Ante Burazin i Drago Pezić izmjerili i analizirali svoje rezultate.

- Sportsko savjetovalište u sklopu Farmacije u Arena centru Zagreb nudi kompletnu sportsko-nutricionističku podlogu brojnih transformacijskih procesa organizma, bilo kod rekreativnih ili profesionalnih sportaša. Ali, isto tako cilj nam je i unaprijediti svijest o očuvanju zdravlja svakog pojedinca te poboljšati kvalitetu njegova života općenito - ističe voditeljica savjetovališta i profesorica kineziologije Miljana Pavković. - I tu je, zapravo, naša jedinstvena prednost - naši klijenti nisu isključivo sportaši pa i samim time imamo priliku utjecati na promjenu loših životnih navika i kod populacije nesportaša, odnosno rekreativaca te kod osoba koje tek planiraju mijenjati svoj stil života.

Iako je proljeće tek na pomolu, mnogi već počinju razmišljati o ljetu i kako pokazati isklesano tijelo na plaži. Među njima je i poznati zagrebački fitness trener Sandi Imerović, koji je kao prvi korak prema postizanju željenog izgleda istaknuo temeljitu analizu stanja organizma s ciljem detektiranja eventualnih poteškoća:

- I sam znam pretjerati s ukusnim zalogajima, posebno u sezoni blagdana, stoga s vremena na vrijeme navratim u Farmacia sportsko savjetovalište u Arena centru na analizu sastava tjelesne mase pomoću uređaja Gaia. Njegova je primjena i više no jednostavna: u samo nekoliko sekundi uređaj očitava parametre koji omogućuju detaljniju analizu rezultata - količinu minerala, proteina, masti i vode, tjelesnu masu bez masti i minerala, biološku starost organizma, bazalni metabolizam te ukupnu potrošnju energije. Zadovoljan sam svojim rezultatima, no nastojim još više paziti na prehranu i vježbati kako bi svako sljedeće mjerenje bilo još bolje - kaže Sandi Imerović.

Cjelokupno stanje svog organizma odlučila je provjeriti i poznata reperica i trendseterica Karla Zelić, poznatija kao Superbabe Killah, uz pomoć Farmacijinog uređaja za analizu sastava tjelesne mase Gaia. Njegova je primjena i više no jednostavna: ispitanik stane na uređaj, koji u samo nekoliko sekundi očitava parametre koji omogućuju detaljniju analizu rezultata - količinu minerala, proteina, masti i vode, tjelesnu masu bez masti i minerala, biološku starost organizma, bazalni metabolizam te ukupnu potrošnju energije.

- Iako inače redovito vježbam i pazim na prehranu, priznajem da mi je disciplina malo popustila tijekom blagdana. Stoga mi je jedna od novogodišnjih odluka bila što brže se vratiti u formu u čemu mi je znatno pomogla i Gaia, koja ne samo da očitava trenutno stanje, nego daje i ciljane preporuke prema tipu tjelesne građe i općenitom stilu života. Topliji dani se bliže, a na nama je da ih spremno dočekamo - poručila je Superbabe Killah.

Za Sportsko savjetovalište u Farmaciji u Arena centru u Zagrebu možete se naručiti na tel. 01/206-8827, a raspored Multipower promocija i sportskih savjetovališta u Farmacia ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama u ostalim gradovima pronaći ćete ovdje:

 • Split, City centar one, Multipower promocija, 3. 4. 2019., 10-15 h
 • Zagreb Avenue Mall, Sportsko savjetovalište , 18. 4. 2019., 16-20 h
 • Pula, City Mall, Sportsko savjetovalište, 19. 4. 2019., 14-16 h
 • Pula, Kaufland, Sportsko savjetovalište, 19. 4. 2019., 16.30-18.30 h
 • Split, City centar one, Multipower promocija, 19. 4. 2019., 10-15 h
 • Zagreb, Arena centar, Sportsko savjetovalište, 20. 4 .2019., 14-21 h
 • Varaždin, Supernova, Sportsko savjetovalište, 22. 4. 2019., 10-12 h
 • Varaždin, Lumini, Sportsko savjetovalište, 22. 4. 2019., 12.30-14.30 h
 • Zagreb, Point centar, Sportsko savjetovalište, 23. 4. 2019., 18-20 h
 • Zagreb City centar one East, Sportsko savjetovalište, 24. 4. 2019., 18-20 h
 • Split, Kaufland, Multipower promocija, 25. 4. 2019., 14.30-17.30 h
 • Crikvenica, Duga Mall, Multipower promocija, 27. 4. 2019., 9-14 h
 • Split, City centar one, Multipower promocija, 27. 4. 2019., 15-20 h