Digitalni test vodećeg britanskog branda testova za trudnoću i plodnost sadrži vrhunsku preciznost i pouzdanost originalnog Clearblue digitalnog testa za utvrđivanje trudnoće, no ima i jedinstvenu prednost dodatnog pokazivača začeća

Clearblue je prvi i jedini kućni test za trudnoću koji je tako napredan da može ženi dati odgovor na pitanje je li trudna i kada je začela te koliko je vremena prošlo od začeća. Ovaj digitalni test vodećeg britanskog branda testova za trudnoću i plodnost sadrži vrhunsku preciznost i pouzdanost originalnog Clearblue digitalnog testa za utvrđivanje trudnoće, no ima i jedinstvenu prednost dodatnog pokazivača začeća. U laboratorijskim testovima digitalni test za utvrđivanje trudnoće više je od 99 posto precizan u otkrivanju trudnoće kada se koristi od prvog dana izostanka očekivane mjesečnice. Pouzdanost pokazivača začeća je 92 posto kada se koristi prvi jutarnji urin.

Test Clearblue Digital za utvrđivanje trudnoće s pokazateljem tjedana prvi je i jedini test koji je pouzdan kao i ultrazvuk u utvrđivanju trajanja trudnoće. Njegov Smart Dual Sensor™ ne pokazuje vam samo jeste li trudni (+) ili niste (-) nego vam prikazuje i koliko dugo ste trudni.

Prikazuje vam i koliko tjedana ste trudni: To je poput 2 testa u 1 - test najprije, uz pouzdanost veću od 99% od dana vaše očekivane mjesečnice, utvrđuje je li prisutan hormon trudnoće te, ako ste trudni, prikazuje koliko je tjedana prošlo od začeća 1-2, 2-3 ili više od 3 tjedna (3+). Pouzdanost pokazatelja tjedana u određivanju kada ste zanijeli je 93%.

Možete se testirati 5 dana ranije: Test je toliko osjetljiv da se možete testirati do 5 dana prije vaše izostale mjesečnice.

Besprijekorno jasni digitalni rezultati: Rezultat "Trudnoća" (+) ili "Nije trudnoća" (-) prikazuje se na zaslonu u roku od 3 minute. Ako je rezultat "Trudnoća" (+), test će također pokazati vrijeme koje proteklo od kada ste zanijeli (1-2, 2-3 ili 3+ tjedna).

Clearblue digitalni test za trudnoću s pokazivačem začeća dostupan je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.