Vizažistica Lada Mitrašinović, poznatija pod imenom Bela Make Up, u suradnji s Farmacijom te dermokozmetičkim brandovima Eau Thermale Avène, Lierac i Dermoroller, predstavila je tri make up looka koji će obilježiti ovo proljeće i ljeto

Već četvrtu godinu zaredom hrvatska vizažistica Lada Mitrašinović, poznatija pod imenom Bela Make Up, organizirala je još jedan MasterClass za sve beauty entuzijaste na kojemu je otkrila nove make up trendove za dolazeću sezonu te podijelila s polaznicama trikove za šminkanje kao i proizvode svojih omiljenih brandova.

Uz praktični dio MasterClassa naglasak je bio i na teorijskom dijelu posvećenom njezi kože. Tako je, u suradnji s Farmacijom te dermokozmetičkim brandovima Eau Thermale Avène, Lierac i Dermoroller, održano interaktivno predavanje o njezi kože pod vodstvom mag. pharm. Maše Čop, regionalne ravnateljice Farmacia ljekarni i specijaliziranih prodavaonica. Polaznice su iz prve ruke dobile vrijedne informacije o baznoj strukturi te različitim tipovima i stanjima kože uz naglasak na važnost dnevne rutine i zaštite kože na suncu.

Kako je Lada istaknula: „Zdrava koža važan je preduvjet za make up, stoga je bilo ključno održati predavanje o njezi kože koje je jednako važno kao i moj praktični dio posvećen šminkanju.“


U praktičnom dijelu Lada se osvrnula na dolazeću sezonu i predstavila tri make up looka koji će obilježiti proljeće i ljeto – fresh golden za svakodnevni izgled, moderniju varijantu smokey eyes za svečanije prigode te prirodni look i trikove šminkanja za žene u zrelijim godinama.

Lada je još jednom opravdala očekivanja polaznica MasterClassa koji je iz godine u godinu sve posjećeniji, kako zbog virtuoznih tehnika šminkanja kojima polaznice svjedoče, tako i zbog novih, zanimljivih informacija i trendova s kojima se upoznaju.