Na Pannonian challenge festivalu Farmacia vas čeka sa Sportskim i Beauty savjetovalištem. Osim analize sastava tjelesne mase i savjeta o prehrani u sportskom kutku, u beauty dijelu čekaju vas pokloni iznenađenja te prigodni popusti

Dvadeseto izdanje festivala ekstremnih sportova i glazbe Pannonian challenge donosi vam i najbolje od Farmacijinih savjetovališta: Sportsko i Beauty savjetovalište (s posebnim naglaskom na njegu na suncu). Pridružite nam se na Farmacijinim cornerima 7. i 8. lipnja tijekom dnevnog programa Pannonian challengea!

Moja Farmacia već sedam godina prati i educira rekreativce, a za sportaše svih dobnih skupina odabrala je ključne proizvode za održavanje i poboljšavanje sportskih performansi kao i za prevenciju kako bi nesmetano uživali u svojoj omiljenoj outdoor aktivnosti.

U sklopu Sportskog savjetovališta moći ćete izmjeriti i analizirati ključne parametre sastava tjelesne mase kao i dobiti odgovarajuće savjete o važnosti prehrane i dodataka prehrani, ovisno o vašem stilu života i tjelesnoj aktivnosti. Osim interpretacije podataka, imate ćete priliku za degustaciju odabranih brandova.

Farmacia Loves Summer naziv je dugogodišnje Farmacijine inicijative kojom se promovira zdravo sunčanje. Tako ćete i za vrijeme ovog sportskog eventa moći doznati sve što vas o suncu i zdravom sunčanju zanima te isprobati najnovije proizvode renomiranih brandova.

Na Farmacia pop up corneru, osim gratis putnih pakiranja i poklona iznenađenja, čekaju vas i odabrani proizvodi po prigodnim cijenama.