Na ovogodišnjem, 12. izdanju utrke Volim trčanje, sudjelovat će i Farmacia sa svojim Sportskim i Beauty savjetovalištem. Pridružite nam se 9. 6. na našim pop up cornerima na Savskom nasipu kod Boćarskog doma!

Dvanaesto izdanje utrke Volim trčanje donosi vam i najbolje od Farmacijinih savjetovališta: Sportsko i Beauty savjetovalište s posebnim naglaskom na njegu na suncu.

Moja Farmacia već sedam godina prati i educira rekreativce, a  za trkače svih dobnih skupina odabrala je ključne proizvode za održavanje i poboljšavanje sportskih performansi kao i za prevenciju kako bi nesmetano uživali u svojoj omiljenoj outdoor aktivnosti.

U sklopu Sportskog savjetovališta moći ćete  izmjeriti i analizirati svoju tjelesnu masu, visinu te ključne parametre sastava tjelesne mase te dobiti odgovarajuće savjete o važnosti prehrane i dodataka prehrani ovisno o vašem stilu života i tjelesnoj aktivnosti. Osim interpretacije podataka, imate ćete priliku za degustaciju odabranih brandova.

Farmacia Loves Summer naziv je dugogodišnje Farmacijine inicijative kojom se promovira zdravo sunčanje. Tako ćete i za vrijeme ovog sportskog eventa moći doznati sve što vas o suncu i zdravom sunčanju zanima te isprobati najnovije proizvode renomiranih brandova.

Na Farmacia pop up corneru, osim gratis putnih pakiranja i poklona iznenađenja, čekaju vas i odabrani proizvodi po prigodnim cijenama.*

*Popust se obračunava prilikom plaćanja koje se provodi isključivo gotovinom.