Predstavljamo vam drugi broj časopisa Farmacia on the go, vašu novu inspiraciju za zdrave odluke. Svoj besplatni primjerak potražite u najbližoj Farmaciji!

U Farmacije je stigao i novi, drugi broj časopisa Farmacia on the go. Kao i uvijek, i ovaj je časopis odgovor na potrebe naših kupaca. Teme su nadahnute najčešćim pitanjima s kojima se susreću naše magistre u Farmacia ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te stručnjaci u našim savjetovalištima - Fitoaromaterapijskom, Sportskom, Kardiološkom, Pedijatrijskom, Dermatološkom i Nutricionističkom.

Tako smo ovaj put pisali o clean trendu u kozmetici i dodacima prehrani, o osnovi svake njege - hidrataciji, o njezi na suncu, o top 5 neprijatelja koji nam mogu upropastiti odmor, o postizanju top forme, o trendy anatomskoj obući te o akcijama u kojima smo sudjelovali - Pannonian challenge i Volim trčanje.

Vrijeme ljetnih godišnjih odmora redovito je period kad smo malo više fokusirani na sebe i traženje dobrobiti i promjena koje će nam olakšati pretrpane poslovne i privatne rasporede. Nadamo se da ćete, čitajući ove stranice, prepoznati ili riješiti neke manje simptome, osvijestiti važnost prevencije, odabrati pravi proizvod za sebe ili jednostavno dobiti inspiraciju za naoko jednostavan, a tako često neuhvatljiv život u ravnoteži.

Časopis je dostupan i u PDF izdanju za besplatni download ovdje: Farmacia on the go