Coffee & collagen iz Medexa uz kavu donosi i dnevnu dozu kolagena i cinka, koji će se pobrinuti za jaku kosu, njegovane ruke i sjajnu kožu. Praktično pakiranje u vrećicama omogućava vam da napitak možete popiti bilo gdje i bilo kada

Kolagen je najzastupljenija bjelančevina u čovjekovu tijelu. Nalazi se u dubljim slojevima kože (70% u dermisu), noktima, kosi, kostima, tetivama i hrskavici. Organizam starenjem gubi kolagen - nakon 25. godine tijelo gubi oko 1,5 % kolagena godišnje, što se najprije vidi na koži koja postaje suha, hrapava i sve manje elastična te se na njoj pojavljuju bore. Starenje kože posljedica je biološkog starenja stanica kože i dugogodišnjih negativnih utjecaja iz okoline. Starenjem koža gubi kolagen što se očituje nastankom bora, koža se opušta, ali opuštaju se i mišići, kosti gube čvrstoću.

Kako bi se usporilo gubljenje kolagena, mogu se koristiti dodaci prehrani koji usporavaju gubitak kolagena. Naša je preporuka Coffee & collagen iz Medexa. Nema boljeg buđenja nego sa šalicom aromatične kave u ruci. Novi instant napitak Coffee & collagen iz Medexa nudi vam još više: uz kavu donosi i dnevnu dozu kolagena te cink, koji će se pobrinuti za jaku kosu, njegovane ruke i sjajnu kožu. Praktično pakiranje u vrećicama omogućava vam da napitak možete popiti bilo gdje i kada god vam zatreba kava s notom ljepote.