U većini sportova prve minute natjecanja ključan su trenutak o kojem ovisi rezultat. U nekim pak situacijama velik je problem i početna mentalna budnost sportaša. PreRace podiže mentalnu budnost i povećava razinu kisika u mišićima te time i fizičku izdržljivost

Jedan od osnovnih problema u svakom sportskom natjecanju je optimalno pokrenuti procese u kojima se proizvodi energija za obavljanje mišićnog rada. U većem broju sportova prve minute natjecanja predstavljaju i ključni trenutak o kojem ovisi i konačni ishod. Osim toga, u nekim situacijama velik problem prestavlja i početna mentalna budnost sportaša koja također izravno definira početnu natjecateljsku efikasnost. PreRace, novitet u Farmacijinoj ponudi, podiže mentalnu budnost i povećava razinu kisika u mišićima te time i fizičku izdržljivost, a poboljšava i kardiološku snagu. Sadrži taurin, kvercetin i posebnu neurostimulativnu mješavinu. Osigurava produljeno radno funkcioniranje, ali i optimalan odnos anaerobnog i aerobnog metabolizma u aktivnostima produljenog trajanja.

PreRace je u prvom redu namijenjen za sportske aktivnosti kojima je duljina unaprijed poznata i u kojima je potreba za razinom energetskog odziva podjednaka cijelo vrijeme natjecanja (nogomet, rukomet, vaterpolo, košarka).

Poboljšava kardiološku snagu

PreRace je pripravljen kako bi produljio vrijeme nastanka umora i pojačavao radni učinak sportaša. Dušikov oksid poboljšava krvotok, čisti laktat i isporučuje više hranjivih tvari mišićima koji rade. Citrulline malate i taurine poboljšavaju kardiološku snagu koja vodi do brojnih poboljšanja u izdržljvosti.

Povećava mentalnu bistrinu i koncentraciju

PreRace također poboljšava spoznajnu dinamiku i mentalnu oštrinu/bistrinu kroz CNS stimulaciju. PreRace je formuliran sa sebi svojstvenom neurostimulant mješavinom koja sadrži diMethyl amino ethanol (DMAE), metabromine i catechin kako bi poboljšao mentalnu sposobnost.

  • Neurostimulant mješavina djeluje sa 200 mg caffeina i quercetina za produljenje vremena do umora/iscrpljenosti te za povećanje dnevnog radnog učinka.
  • Nitric Oxide sustav produljuje vrijeme do iscrpljenosti/umora te poboljšava radni učinak.
  • Klinički djelotvorne količine citrullina i taurina poboljšava kardiološku snagu.
  • Poboljšava mentalnu budnost i povećava koncentraciju.
  • 200 mg caffeina i quercetina pojačava maksimalni dnevni učinak.