Aqua Beelicious je linija proizvoda čiji sastojci, dobiveni fuzijom cistusa, irisa, divlje ruže i meda, hidratiziraju i revitaliziraju, vraćaju sjaj te povećavaju elastičnost i mekoću kože

Apivita vam predstavlja još jednu sjajnu liniju iz svijeta prirodne kozmetike - Aqua Beelicious!

Aqua Beelicious linija je od četiri proizvoda čiji formulirani sastojci dobiveni fuzijom cistusa, irisa, divlje ruže i meda, hidratiziraju i revitaliziraju, vraćaju sjaj te povećavaju elastičnost i mekoću kože. Serum za dubinsku hidrataciju u sebi ima i aloe veru i hijaluronsku kiselinu s prebioticima koji smanjuju nepravilnosti i crvenilo kože. Ekstrakt propolisa daje koži zdrav izgled, a eterično ulje ruže revitalizira kožu. Višenamjenski serum vodeno gelaste teksture osim navedenih sastojaka, ima i ekstrakt zelenog čaja te smanjuje tamne podočnjake i znakove umora. Savršena podloga prije nanošenja korektora.

S Aqua Beelicious hidratantnom gel kremom lagane teksture, hidratantnom gel kremom bogate teksture, hidratantnim serumom za lice i hidratantnim gelom za područje oko očiju s efektom hlađenja održite svoju kožu lijepom i zdravom!