Hårkontroll Boost sadrži keratin Cynatine®HNS koji ima sposobnost popravka oštećene kose te sprečava gubitak kose. Biotin i cink pomažu kosi da zadrži prirodna svojstva, a bakar pridonosi prirodnoj pigmentaciji

Hårkontroll Boost  dodatak je prehrani koji osnažuje kosu u teškim uvjetima kao što su izlaganje suncu, more, stresna razdoblja ili razdoblja neadekvatne prehrane. Sadrži patentirani i klinički dokazano djelotvoran keratin Cynatine®HNS koji ima sposobnost popravka oštećene kose te sprečava gubitak kose. Keratin u kombinaciji s biotinom i cinkom pomaže kosi da zadrži prirodna svojstva, a bakar pridonosi prirodnoj pigmentaciji kose.

Upotrebljava se kao dodatak ostalim proizvodima iz linije Hårkontroll u razdobljima kada je kosi potrebna dodatna njega i regeneracija.

Hårkontroll Boost sadrži i niz drugih vitamina i minerala, ekstrakt bambusa bogat silicijevim dioksidom te proso. Hårkontroll Boost jača kosu kako bi zadržala prirodni sjaj i snagu, posebno kada izgleda pomalo umorno.

Znanstveno ispitivanje sastojka Cynatine®HNS u trajanju od 90 dana pokazalo je senzacionalne rezultate. Ispitanici su potvrdili da je došlo do smanjenja opadanja kose za 30%, do povećanja snage kose za 12 % te da je kosa bila vidljivo sjajnija i bujnija.

Korijen kose crpi svoju hranu iz krvožilnog sustava, a u njemu se nalaze informacije o svojstvima, kvaliteti boji, obliku i snazi Vaše kose. Kako biste zadržali zdravu i bogatu kosu punu sjaja i snage, važno je primjereno nahraniti korijen kose. Stoga je preporučeno povremeno obogatiti prehranu posebnim dodacima.