Farmacia je na svojoj lokaciji unutar City centra One East uvela Dermokozmetičko i Sportsko savjetovalište. U Dermokozmetičkom savjetovalištu brzo ćemo vam odrediti tip i status kože lica i vlasišta te preporučiti odgovarajuću njegu. Na sva savjetovanja možete se naručiti na tel. 01/2946-075 svaki dan od 9 do 21 h

Farmacia je na svojoj lokaciji unutar City centra One East uvela Dermokozmetičko i Sportsko savjetovalište kao dodatne usluge novootvorene specijalizirane prodavaonice.

Kako pažljivo osluškujemo potrebe svojih klijenata i redovito smo vodeći na tržištu u novitetima i prepoznavanju trendova, tako je i uvođenje dodatnih usluga na lokaciji Farmacia City centar One East bio logičan potez.

U Dermokozmetičkom odnosno Beauty savjetovalištu u Farmaciji brzo ćemo vam odrediti tip i status kože lica i vlasišta te preporučiti odgovarajuću njegu.

Uvođenjem uređaja za analizu kože CK electronic, koji za razvoj novih proizvoda koriste velike kozmetičke kuće poput L'Oreala i Beiersdorfa te farmaceutski fakulteti u Europi i Japanu za ispitivanja u području dermokozmetike, savjetovanje u dermatološkom području dobilo je višu razinu s obzirom na mogućnosti koje ovaj uređaj pruža.

Pomoću CK electronic uređaja klijentima se može odrediti stupanj hidratacije kože, količina sebuma, pigmentacija kože (razina melanina), crvenilo (eritem) te elastičnost kože. Također se uz pomoć kamere u boji Visioscope® Color 32 i UV kamere Visioscope® BW 30 mogu analizirati pore, hiperpigmentacijske mrlje i bore, a zahvaljujući posebnoj tehnologiji može se odrediti i količina zaostalog mrtvog sloja epiderme. Na temelju informacija o pigmentaciji kože i odabranoj destinaciji putovanja, tj. trenutnom intenzitetu sunca, uređaj izrađuje individualiziran program zaštite kože od sunca. Uređajem se određuje i stanje vlasi (struktura i kakvoća dlake), te stanje vlasišta s obzirom na perut i ispadanje kose.

Od ostalih savjetovališta ističemo dobro poznato Sportsko  savjetovalište, a osim savjetovališta  obogatili smo ponudu i dodatnim premium brandovima kao što su Bionike, Skeyndor, Filorga, Terranova i Bioandina.

Cijena pregleda kože uz stručno savjetovanje iznosi 100 kn.

Na sva savjetovanja možete se naručiti na tel. 01/2946-075 svaki dan od 9 do 21 h.

Adresa: Farmacia, City centar One East, Slavonska avenija 11d, Zagreb