Almagea® MAN FORMULA+ je dodatak prehrani za održavanje spolnog zdravlja i reproduktivnog sustava muškarca te zaštitu stanica od oksidacijskog stresa

Čimbenici iz okoliša i životne navike imaju izuzetno bitnu ulogu u održavanju plodnosti i optimalnog intimnog zdravlja muškarca. Primjerice, prekomjerna tjelesna masa i nepravilan životni stil umanjuju plodnost, kako muškaraca tako i žena. Osim toga, alkohol, stres, pušenje te loša prehrana također djeluju negativno na plodnost uzrokujući proizvodnju nekvalitetnih jajnih stanica i spermija.

Ključ optimalnog intimnog zdravlja i plodnosti muškarca krije se u pravilnoj i uravnoteženoj prehrani s naglaskom na unosu ciljanih aminokiselina, vitamina, minerala i antioksidansa koje u optimalnoj kombinaciji sadrži Almagea®MAN FORMULA+.

ALMAGEA® MAN FORMULA+ dodatak prehrani namijenjen je svim muškarcima koji žele:

  • održati optimalno intimno zdravlje
  • poboljšati reproduktivnu funkciju
  • smanjiti razinu oksidacijskog stresa

Almagea® MAN FORMULA+ je nova generacija dodataka prehrani u praškastom obliku koja sadrži posebnu kombinaciju:

  • aminokiselina: L-arginina, L-citrulina i L-karnitina
  • antioksidansa: likopena, vitamina E i folne kiseline
  • minerala: cinka, bakra i selena

Inovativnost

Almagea® MAN FORMULA+ praktično je rješenje za svaku priliku. Dozirni oblik vrećice s prahom, koji se otapa u vodi, omogućuje primjenu potrebnih količina aktivnih tvari u samo jednoj dnevnoj dozi. Zaštitna ambalaža vrećice jamči izvrsnu zaštitu aktivnih tvari od svijetla i vlage, a ukusni napitak osigurava dobru suradljivost prilikom primjene.