Dodatak prehrani Almagea® SUNLOVE SKIN+ sadrži sastojke sa snažnim antioksidacijskim djelovanjem koji štite stanice od štetnog utjecaja slobodnih radikala

Nerijetko možemo čuti kako su koža, kosa i nokti ogledalo našeg zdravlja. Istovremeno, svjesni smo činjenice da nezdrave životne navike, unutarnji stres, štetni utjecaji iz okoline, zagađenja i zračenja utječu na naš najveći organ - kožu. U ovom, nazovimo ga, netipičnom i izazovnom razdoblju naših života posvetimo se zdravlju i njegovom očuvanju stoga predlažemo da počnete sa svojom kožom – zanimljivim, kompleksnim i površinski najvećim ljudskim organom.

Priprema iznutra je ključ

Uvijek smo fokusirani na zaštitu kože tijekom ljetnih mjeseci, a zaboravljamo da kožu moramo njegovati i o njoj brinuti tijekom cijele godine. U slučaju preosjetljivosti, sunčeve zrake često će ostaviti nepoželjne tragove na koži poput hiperpigmentacijskih mrlja i opeklina. Pretjerano izlaganje suncu potiče ubrzano starenje, alergijske reakcije te posljedično koža gubi vlagu, svježinu i elastičnost pa samim time i mladoliki izgled.

Kožu je zato potrebno zaštititi i njegovati iznutra unosom antioksidansa i specifičnih nutrijenata koji doprinose zdravom izgledu kože, sprječavaju njeno (prerano) starenje i umanjuju oštećenja izazvana izlaganjem suncu i ostalim stresorima.

Ciljani nutrijenti za kožu

Tajna lijepe kože skriva se u Almagea® SUNLOVE SKIN+ dodatku prehrani koji sadrži:

  • mješavinu ulja sjemenki boreča, argana te ulje ploda uljane palme
  • mješavinu prirodnih karotenoida, s čak 6 mg astaksantina
  • koenzim Q10, lutein, vitamin E i selen koji doprinose zaštiti stanica od oksidacijskog stresa te održavanju normalne kose i noktiju


U formulaciji Almagea® SUNLOVE SKIN+ najjači je sastojak upravo sinergija svih snažnih nutrijenata. Posebno je zanimljivo ulje sjemenki boreča (Borago officinalis) koje ima zaista dugu tradiciju upotrebe u njezi i hidrataciji kože, a ističe se značajnim sadržajem gama – linolenske masne kiseline, vrste omega – 6 masnih kiselina koja u adekvatnoj dozi djeluje protuupalno. Astaksantin je prava zvijezda u formulaciji, nadimak mu je često kralj karotenoida jer ima izrazito jako antioksidacijsko djelovanje - čak 11 puta jače od beta karotena i 500 puta od vitamina E.

Idealno, preporučujemo korištenje Almagea® SUNLOVE SKIN+ dodatka prehrani tijekom proljetnih mjeseci pa sve do jesenskog perioda kako biste pripremili kožu za sunce, spriječili i usporili starenje kože te ublažili negativne posljedice oksidacijskog stresa. Sve to je moguće sa samo jednom kapsulom dnevno!

Limitirano izdanje Almagea® SUNLOVE SKIN+ Summer paket sadrži dva dodatka prehrani Almagea® SUNLOVE SKIN+ i pamučnu eco-friendly torbu. Ne propustite nabaviti svoj primjerak!