Potražite svoj idealan hidratacijski protokol i ostvarite 25% popusta na Vichy linije Minéral 89 i Aqualia Thermal od 3. 8. do 9. 8. 2020. Popust vrijedi u Farmacia ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te u Farmacia webshopu

Proizvodi za hidrataciju neko su vrijeme bili zasjenjeni ultra modernim tretmanima protiv starenja i smatrani prikladnima samo za njegu mladenačke kože. Danas im se ponovno priznaje važna uloga u održavanju ljepote kože u svakoj životnoj dobi i napokon je svima jasno da koža, da bi bila zdrava, mora imati odgovarajući stupanj vlage. Naime, kad koža izgubi preveliku količinu vlage, hidrolipidni film koji služi kao zaštita od vanjskih štetnih agensa, gubi kompaktnost i više ne obavlja svoju funkciju. Osim toga, odgovarajuća količina vode unutar stanica koje sačinjavaju rožnati sloj kože omogućava neophodnu izmjenu hranjivih tvari te pospješuje procese obnavljanja. Ukratko, voda za našu kožu znači život, baš kao i za ostatak organizma.

No, hidratantni proizvodi posljednje generacije nude više od nadoknađivanja vlage isušenoj koži. Oni potiču prirodne mehanizme samohidratacije, ali i sadrže tvari koje imaju sposobnost dugotrajnog zadržavanja vode u tkivima. Uz to, imaju i još jednu veliku prednost: za razliku od ostalih krema sa specifičnim namjenama, primjerice krema protiv bora, mogu se nanositi više puta dnevno, odnosno svaki put kad se javi osjećaj zatezanja i suhoće kože.

Potražite svoj idealan hidratacijski protokol i ostvarite 25% popusta na Vichy linije Minéral 89 i Aqualia Thermal od 3. 8. do 9. 8. 2020. u Farmacia ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te u Farmacia webshopu.