Malo je žena koje prijelaz u menopauzu ne osjete i na koži. No, dodate li u beauty rutinu pravu njegu, poboljšat ćete izgled kože bez obzira na to osjetljivo razdoblje. Iskoristite priliku i Vichy linije Neovadiol i Mineral 89 od 24. do 30. 8. kupite s 25% popusta

Smanjenje razine estrogena u menopauzi može potaknuti neke neugodne promjene u koži. Mnoge žene tada primjećuju pojačanu suhoću, osjetljivost i svrbež kože, pojavu akni i pogoršanje vidljivih znakova starenja. Zato je pravi trenutak da promijenite rutinu u njezi kože te da odgovorite na nove potrebe svoje kože. Koje biste sastojke trebali tražiti? Ovisi o vrsti promjena koje primjećujete.

Ako vam je koža postala jako suha, koristite proizvode koji sadrže ureu, glicerin ili mliječnu kiselinu. Ako vam je koža postala masna i javljaju se akne, jednom ili dva puta tjedno napravite blagi piling lica kao biste uklonili masnoću s površine i licu dali svježiji izgled.

Mnoge će žene primijetiti i da im je potrebna intenzivnija upotreba anti-aging proizvoda, a jedan od najboljih sastojaka za to je retinol, derivat vitamina A koji dokazano smanjuje znakove starenja.

Za postizanje što boljeg učinka odaberite odgovarajuće proizvode, a u tome će vam pomoći i naša preporuka proizvoda.