Hidratantni proizvodi posljednje generacije potiču prirodne mehanizme samohidratacije, ali i sadrže tvari koje imaju sposobnost dugotrajnog zadržavanja vode u tkivima. Neutrogena® Hydro Boost® linija koristi Hyaluronic Gel Matrix tehnologiju, jedinstvenu inovaciju iz Azije koja izravno hidrira i obnavlja kožu iznutra i izvana

Ljepota počinje zdravom kožom, stoga Neutrogena® donosi proizvode temeljene na znanosti i novoj tehnologiji. Neutrogena® Hydro Boost® linija koristi Hyaluronic Gel Matrix tehnologiju, jedinstvenu inovaciju iz Azije koja izravno hidrira i obnavlja kožu iznutra i izvana.

  • Hydro Boost® djelovanje iznutra: Sadrži hijaluronsku kiselinu koja veže na sebe i zadržava vodu u do 1000 puta većoj težini od vlastite molekularne težine.
  • Hydro Boost® djelovanje izvana: Svojom formulom stvara hidracijsko skladište iz kojeg se vlaga neprekidno oslobađa u stanice kože te je na taj način održava hidratiziranom i čvrstom. U isto vrijeme, zahvaljujući glicerinu, jača kožnu barijeru te sprječava gubitak vlage, što dovodi do nježne i glatke kože.

Ključni proizvodi za dnevnu rutinu hidratacije lica

Neutrogena® Hydro Boost® proizvodima za čišćenje lica nježno se uklanjaju nečistoće, višak masnoća i ostaci šminke zahvaljujući Barrier Care™ tehnologiji s hijaluronskom kiselinom. Na taj se način sredstvima za čišćenje lica štiti prirodna barijera kože i jačaju njene razine hidratacije tijekom dana.

Ujutro očistite kožu micelarnom vodom i, prije nanošenja šminke, nanesite hidratantnu kremu na bazi vodenog gela, za mekanu, podatnu i nemasnu kožu cijelog dana. Za noćnu njegu dubinski očistite kožu ponovnom uporabom micelarnom voodm i nanesite hidratantnu gel-kremu, za svježu i obnovljenu kožu nakon buđenja.

Otkrijte cijelu Hydro Boost® liniju proizvoda za tijelo, ruke i lice. Neka hidracija bude dio vaše svakodnevne rutine u njezi tijela.