Vichy je kreirao besplatan savjetnik za žene u menopauzi koji možete ekskluzivno potražiti u Farmaciji od 1. 9. do isteka zaliha. Tijekom kampanje, od 1. do 30. 9., vrijedit će i popust od 20% na sve Neovadiol proizvode, ali i dodatni popust od 20% na La Roche-Posay Lipikar proizvode za svaku ženu koja kupi bilo koju Neovadiol njegu

Menopauza je prirodan proces kroz koji prolazi svaka zdrava žena. Pojedine žene lepršaju kroz menopauzu bez problema, ali većina doživljava neke simptome u rasponu od blagih do teških i za mnoge žene ovaj prirodan proces predstavlja vrijeme anksioznosti i problema.

Laboratoriji Vichy godinama ulažu velike napore u edukaciju žena i povećanje dostupnosti pravih i korisnih informacija važnih za ovo životno razdoblje, a sve pod okriljem kampanje Nema pauze u  menopauzi.

Upravo zato Vichy je kreirao besplatan savjetnik za žene u menopauzi u kojem možete pronaći savjete stručnjaka, prijedlog jelovnika, primjere vježbi, uzorke za njegu kože i ostvariti pogodnosti pri kupnji, a koji možete ekskluzivno potražiti u Farmaciji od 1. 9. 2020. do isteka zaliha.

Tijekom kampanje bit će aktivan i popust od 20% na sve Neovadiol proizvode, ali i dodatni poklon popust od 20%, od 1. do 30. rujna,  na La Roche-Posay Lipikar proizvode za svaku ženu koja kupi bilo koju Neovadiol njegu.