U moru proizvoda za njegu kože u novije vrijeme istaknuli su se vrlo praktični revolucionarni proizvodi za njegu kože u spreju koji se brzo nanose i upijaju. Evo što o njima trebate znati

U obilju novih kozmetičkih proizvoda za oko nam je posebno zapela jedna inovacija: njega u spreju. Ova će revolucionarna njega kožu učiniti zdravom, mekom, umiriti iritacije i potaknuti obnavljanje, čak i na teško dostupnim mjestima. Za vas izdvajamo:

Eucerin® Aquaphor obnavljajuća njega u spreju

Zahvaljujući inovativnoj ambalaži s raspršivačem, omogućuje lagano nanošenje na veće i teže dostupne dijelove tijela čak i kada se koristi okrenuta naopako. Formula donosi osjećaj hlađenja koji umiruje kožu te stvara zaštitnu barijeru za brže obnavljanje. 360° mlaznica omogućuje ravnomjernu primjenu i puni doseg na većim dijelovima tijela.

Uriage Xemose SOS mist protiv svrbeži

Xemose SOS Mist tretman je protiv svrbeži za suhu kožu sklonu atopiji, za bebe, djecu i odrasle, za lice i tijelo. Umiruje iritacije i svrbež u manje od 60 sekundi, hrani i dugoročno štiti kožu. Smanjuje intenzitet i učestalost recidiva. Zahvaljujući 360° tehnologiji, jednostavan je za nanošenje, a nemasna formula brzo se upija.

SVR Topialyse balzam u spreju

Za vrlo suhu, osjetljivu kožu sklonu atopiji. Obnavlja razinu lipida u koži, ublažava iritacije i umiruje svrbež, djeluje protiv recidiva. Ima 48-satno djelovanje! Hranjiva i topiva tekstura ne ostavlja mastan trag.

A-Derma Exomega Control emolijentni sprej

Ovaj emolijentni sprej djeluje protiv grebanja, trenutačno umiruje suhu i ekcemu sklonu kožu. Kontrolira osjet nadražaja uzrokovan suhoćom kože. Može se koristiti od rođenja, za lice i tijelo. Bez parfema je, brzo se nanosi i apsorbira.