Svaku je kožu, a osobito onu osjetljivu na sunce te kožu sklonu alergijskim reakcijama i dermatološkim promjenama, potrebno njegovati iznutra. Zaštita kože iznutra počinje raznovrsnom i uravnoteženom prehranom te primjenom dodataka prehrani koji igraju veliku ulogu u borbi protiv štetnih slobodnih radikala u tijelu

Jeste li znali da se u našem organizmu svakodnevno stvaraju agresivne molekule, tzv. slobodni radikali koji svojim djelovanjem dovode do oštećenja kože?
Sunčevo UV-zračenje odavno je prepoznato kao jedan od najvećih čimbenika u starenju kože. Starenje kože se može javiti u svakom od različitih slojeva kože: epidermisu, dermisu i hipodermisu, pri čemu svaki od slojeva pokazuje različite znakove starenja kože.
Najvažniju ulogu u borbi protiv slobodnih radikala i rapidnog starenja kože imaju antioksidansi – vitamini, minerali i fitonutrijenti – koji će ih neutralizirati i popraviti oštećenja na koži te dati stabilnost i čvrstoću vezivnim tkivima te očuvati sintezu i funkciju kolagena.
Zato je svaku kožu, a osobito onu osjetljivu na sunce te kožu sklonu alergijskim reakcijama i dermatološkim promjenama, potrebno njegovati iznutra.
Zaštita kože iznutra počinje raznovrsnom i uravnoteženom prehranom te primjenom dodataka prehrani koji igraju veliku ulogu u borbi protiv štetnih slobodnih radikala u tijelu. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji Solgara i MEV Fellera, možemo se prestati igrati skrivača sa suncem i prepustiti njegovu punom sjaju.
Posjetite stranicu https://mysun.expert/, pomoću upitnika odredite svoj fototip kože te saznajte preporuku za adekvatnu suplementaciju - jer zaštita kože počinje iznutra!