O Farmacijinim novitetima, savjetima i inicijativama navikli ste čitati na našem portalu, ali sad vas čeka i proljetno print izdanje u kojem Farmacia redovito tematski sažme najbolje od najboljeg za nadolazeće godišnje doba

Redovna stručna suradnica u časopisu i regionalna ravnateljica u Farmaciji Maša Čop, mag. pharm., za uvodnik je, između ostalog, napisala:

- Teme ovog broja u najvećoj su mjeri posvećene upravo oporavku tijela i uma od događanja koja nas okružuju već punih godinu dana. Pišući o onom što vas često zanima prilikom posjeta našim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, željeli smo vam ponuditi nova saznanja o starim temama. Podsjetiti vas da uvijek postoje nova rješenja i drukčiji pristupi.

Naslovnicu novog broja svojom je upečatljivom ljepotom i energijom doslovno probudila glumica Sandra Lončarić. Harmonija i osjećaj mira, ali i neiscrpna ljubav koju Sandra gaji prema uranjanju u uloge što ih utjelovljuje, olakšavaju joj ponekad izrazito zahtjevan tempo glumačkog posla, onaj u kojem ponekad igra i više uloga istovremeno, manevrirajući između dasaka osječkog HNK i snimanja filmova ili televizijskih serija na nekoj kilometrima udaljenoj lokaciji. Osim što nosi status nacionalne dramske prvakinje, Sandru smo imali prilike gledati u brojnim, zapaženim filmskim ulogama poput onih u Korak po korak, Koko i duhovi i Crvena prašina te u TV-serijama Mamutica, Počivali u miru, Novine te mnogim drugima.

Besplatni primjerak časopisa možete potražiti u svojoj omiljenoj Farmaciji.