Bez obzira na to jesu li uzrokovane izlaganjem suncu, hormonalnim promjenama, starenjem kože, pigmentacijske mrlje izrazit su problem velikom broju žena. Caudalie vas poziva da otkrijete novu usavršenu Vinoperfect liniju proizvoda za njegu protiv hiperpigmentacija

Hiperpigmentacija može pogoditi svaki tip kože bez obzira na njezinu boju, no naročito je raširena među osobama s tamnijom bojom kože. Razlog? Što je koža tamnija, to su aktivniji melanociti u njoj, zbog prirodno veće razine melanina. Koliko će ozbiljan biti problem hiperpigmentacije, u velikoj je mjeri uvjetovano bojom kože. Hiperpigmentacija može zahvatiti osobe svjetlije puti (diskoloracija je tada obično roskasta ili crvena), no češća je kod osoba tamnije kože azijskog, afričkog ili mediteranskog porijekla, i to naročito nakon izlaganja kože suncu.

Što ako se hiperpigmentacija ne liječi

Hiperpigmentacija je više kozmetički i estetski problem nego zdravstveni i u većini slučajeva s vremenom će proći sama, bez liječenja. No, pitanje je koliko će vremena trebati da tamniji dio kože posvijetli. Nema načina da se to predvidi, a mnogi ljudi jednostavno ne žele čekati niti se osjećati nelagodno zbog vidljivih mrlja kad se danas make upom sve može jako dobro sakriti. Ako je vaša koža sklona pigmentacijama, uvijek se pridržavajte pravila o preventivnim mjerama, naročito onih koje se odnose na redovito nanošenje proizvoda za zaštitu od sunca s odgovarajućim faktorom.

Nova Caudalie Vinoperfect linija

Bez obzira na to jesu li uzrokovane stalnim izlaganjem suncu, hormonalnim promjenama, starenjem kože ili su nastale kao posljedica ožiljaka od akni, pigmentacijske mrlje predstavljaju izrazit problem velikom broju žena.

Caudalie vas poziva da otkrijete novu usavršenu Vinoperfect liniju proizvoda za njegu protiv hiperpigmentacija.

Vinoperfect Radiance serum je od 2008. godine najprodavaniji proizvod protiv mrlja u Francuskoj. Vinoperfect serum je jedan od onih proizvoda koji se nalaze na listama proizvoda bez kojih Francuskinje ne mogu i ne žele biti, djeluje intergeneracijski, tj. jednako je efikasan u borbi protiv mrlja bez obzira na njihov uzrok.

Novu verziju Vinoperefect linije odlikuje još efikasnija formula - nova formula sadrži 98% sastojaka prirodnog podrijetla. 95% žena koje su koristile Vinopeferct linju reklo je da su njihove tamne mrlje, nakon korištenja Vinoperfect linije manje primjetne ili su skoro nestale.

Viniferin je glavni sastojak Vinoperfect linije. To je prirodni ekstrakt dobiven iz soka vinove loze. Ovaj aktivni sastojak patentirao je Caudalie Research Institut, a osigurava učinkovito djelovanje protiv tamnih mrlja. Ispitivanja su dokazala da je 62 puta učinkovitiji od vitamina C .

U potrazi za sve čišćim formulama, Vinoperfect serum preoblikovan je *biomimetičkim emulgatorom koji potiče apsorpciju viniferina u koži i povećava njegovu učinkovitost na tamnim mrljama.

**strukturno slični našoj koži