Pomoću CK electronic uređaja klijentima se može provjeriti hidratacija, sebum, elastičnost, stanje hiperpigmentacije, količina zaostalog mrtvog sloja epiderme, odrediti fototip kože te stanje vlasišta

U Dermatološkom savjetovalištu u Farmaciji brzo ćemo vam odrediti tip i status kože lica i vlasišta te preporučiti odgovarajuću njegu. 

Uvođenjem uređaja za analizu kože CK electronic, koji za razvoj novih proizvoda koriste velike kozmetičke kuće poput L'Oreala i Beiersdorfa te farmaceutski fakulteti u Europi i Japanu za ispitivanja u području dermokozmetike, savjetovanje u dermatološkom području dobilo je višu razinu s obzirom na mogućnosti koje ovaj uređaj pruža.

Pomoću CK electronic uređaja klijentima se može provjeriti hidratacija, sebum, elastičnost, stanje hiperpigmentacije, količina zaostalog mrtvog sloja epiderme, odrediti fototip kože te stanje vlasišta s obzirom na perut i ispadanje kose.

Nakon pregleda uređajem, preporuka klijentima u ljekarni je ciljana i usklađena sa stvarnim zahtjevima i stanjem kože, a klijentu se, uz njegovu suglasnost, otvara i karton kako bi se mogao pratiti napredak u sljedećim kontrolnim pregledima.

Pravilan odabir dermokozmetike, određen nakon pregleda, spriječit će pojavu alergija, osjećaja zatezanja, ljuštenja ili crvenila kože te vam pomoći u održavanju zdravlja i vitalnosti.