Pomoću CK electronic uređaja određuje se stupanj hidratacije kože, količina sebuma, pigmentacija, crvenilo, elastičnost kože, mogu se analizirati pore, hiperpigmentacijske mrlje i bore te odrediti količina zaostalog mrtvog sloja epiderme

U Dermokozmetičkom (beauty) savjetovalištu u Farmaciji, u City centru One East Zagreb, brzo ćemo vam odrediti tip i status kože lica i vlasišta te preporučiti odgovarajuću njegu. 

Uređajem za analizu kože CK electronic, koji za razvoj novih proizvoda koriste velike kozmetičke kuće poput L'Oreala i Beiersdorfa te farmaceutski fakulteti u Europi i Japanu za ispitivanja u području dermokozmetike, savjetovanje u dermatološkom području dobilo je višu razinu s obzirom na mogućnosti koje ovaj uređaj pruža.

Pomoću CK electronic uređaja klijentima se može odrediti stupanj hidratacije kože, količina sebuma, pigmentacija kože (razina melanina), crvenilo (eritem) te elastičnost kože. Također se uz pomoć kamere u boji Visioscope® Color 32 i UV kamere Visioscope® BW 30 mogu analizirati pore, hiperpigmentacijske mrlje i bore, a zahvaljujući posebnoj tehnologiji može se odrediti i količina zaostalog mrtvog sloja epiderme.  Na temelju informacija o pigmentaciji kože i odabranoj destinaciji putovanja, tj. trenutnom intenzitetu sunca, uređaj izrađuje individualiziran program zaštite kože od sunca. Uređajem se određuje i stanje vlasi (struktura i kakvoća dlake) te stanje vlasišta s obzirom na perut i ispadanje kose.

Nakon pregleda uređajem, preporuka klijentima u ljekarni je ciljana i usklađena sa stvarnim zahtjevima i stanjem kože, a klijentu se, uz njegovu suglasnost, otvara i karton kako bi se mogao pratiti napredak u sljedećim kontrolnim pregledima.

Pravilan odabir dermokozmetike, određen nakon pregleda, spriječit će pojavu alergija, osjećaja zatezanja, ljuštenja ili crvenila kože te vam pomoći u održavanju zdravlja i vitalnosti. 

Na savjetovanje se možete naručiti na tel. 01/2946-075 svaki dan od 9 do 21 h.

Adresa: Farmacia, City centar One East, Slavonska avenija 11d, Zagreb

 

Zbog trenutnih okolnosti nismo u mogućnosti zaprimati rezervacije termina za savjetovanje.