Tijekom sportske akcije toniranja i učvršćivanja mišićne mase, za cijelog svibnja, odabrane Multipower proizvode možete kupiti 20% povoljnije

Multipower je za svibanj u Farmacia ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama pripremio sportsku akciju toniranja i učvršćivanja mišićne mase Tone your body. Proizvodi iz Multipower asortimana koji će vam pomoći da postignete specifične ciljeve oblikovanja tijela, tijekom cjelomjesečne akcije bit će dostupni uz 20% povoljnije cijene:

  • Multipower F80 Evolution - svi okusi i pakiranja
  • Multipower 100% Whey Isolate Protein - svi okusi i pakiranja
  • Multipower power pack bars energetske pločice - svi okusi i pakiranja

Multipower F80 Evolution

Visokokvalitetan 4-komponentni proteinski prašak nutritivna je podršku izgradnji mišića. Sadrži kompleks visokokvalitetnih proteina (kazein, mlijeko, sirutka, jaje) brzog, srednje brzog i sporog otpuštanja. Obogaćen vitaminima i mineralima, idealan je obrok za sve pojedince koji su na redukcijskim dijetama jer ova formula dulje održava sitost.

Također, uz malo mliječnih šećera i masti idealan je za zadovoljavanje povećanih potreba za proteinima nakon vježbanja. Podupire izgradnju mišića i sprječava razgradnju mišićnog tkiva prilikom prehrane siromašnije kalorijama, a uz poticaj regeneracije svih stanica nakon vježbanja.

Multipower 100% Whey Isolate Protein

Najčišći oblik proteina (gotovo potpuno bez laktoze) i idealan za uporabu odmah nakon treninga, kada tijelo ima potrebu za hranjivim tvarima u obliku čistih izoliranih aminokiselina. Ključna uloga Multipower 100% Whey Izolata je sprječavanje katabolizma, tj. gubljenja čiste mišićne mase. Iako na 100 g daje visokovrijednih 85% čistog proteinskog izolata sirutke, s dodanim visokim udjelom aminokiselina i L-glutaminom u svakom serviranju, uz 25,5 g proteina po obroku i manje od 1% ugljikohidrata i masti, predstavlja kompletan post workout meal (PWM) svih vrsta i oblika trenažnih procesa. Ovaj protein idealan je odabir za nadopunu prehrani kod osoba s intolerancijom na laktozu.

Multipower power pack bars proteinske pločice

Proteinske pločice u nekoliko formata i okusa, sadrže od 27-30% proteina visoke kvalitete i idealan su međuobrok tijekom dana. Njihov optimalan omjer proteina, ugljikohidrata i masti predstavlja visokovrijednu nadopunu nutrijenata tijekom razdoblja restrikcijske prehrane, ali i povećanih trenažnih napora.