Osim posjetima liječniku dentalne medicine koji će pomoći u održavanju zdravlja usne šupljine, pravilna oralna higijena prva je pomoć za lijepe i zdrave zube. Donosimo izbor najboljih proizvoda

Zubi su ogledalo zdravlja čitavog organizma. No, baš kao i cijeli ljudski organizam, i zubi se troše i stare, treba o njima voditi brigu, redovito odlaziti zubaru i redovito ih popravljati. O zubima treba voditi brigu ne samo zato da bi se spriječilo njihovo kvarenje ili potencijalna zubobolja, nego i stoga što zdravi zubi štite i druge organe od bolesti. Osim nužnog zdravstvenog aspekta, moderan život od nas traži da uvijek dobro izgledamo, pa tako i da nam zubi budu savršeni. Zube je moguće sačuvati cijeli život, no s vremenom će vjerojatno potamnjeti, možda će se koji okrhnuti, a u starosti će doći i do povlačenja zubnog mesa zbog oštećenja, upala i anatomskih posebnosti. Pravilna oralna higijena i redoviti posjeti liječniku dentalne medicine koji će pomoći u održavanju zdravlja i ljepote usne šupljine, na prvom su mjestu.

Najbolja pomoć za zubnu higijenu su proizvodi provjerene kvalitete. Naš izbor je:

  • Oral-B vodica za usta 24 h protection: Vodica za usta s mentom pruža cjelodnevnu zaštitu za osjetljive zube, umiruje živce i osnažuje zube. Namijenjena je kao pomoć za zubnu higijenu nakon četkanja.
  • Oral-B vodica 3D White: Izbjeljuje zube i daje svježinu dahu.
  • Oral-B 3D White Luxe Perfection pasta za zube: Klinički dokazano smanjuje površinske mrlje i do 100% u samo tri dana. Sadrži topive mikro-granule fine teksture, koje nježno podižu mrlje i ostavljaju glatki i čisti osjećaj. Sadrži tehnologiju za dugotrajno hlađenje i osjećaj svježeg daha.
  • Oral-B 3D White Luxe Whitening Accelerator pasta za zube: Posebno dizajnirana za intenzivan tretman izbjeljivanja koji se koristi nakon četkanja običnom pastom za zube. Sadrži najvišu razinu Oral-B 3D White  tehnologije (polifosfat) i dual-silica sistema koji pomažu ubrzanom uklanjanju površinskih mrlja, čak i u područjima gdje četkica ne može doprijeti, te duljem održavanju bjeline i zaštiti od budućih mrlja. Štiti zubnu caklinu i pruža nježan doživljaj čistoće zahvaljujući topivim mikrogranulama polifosfata fine teksture. 

Fotografija: Shutterstock